AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27.Dönem Adayı Mustafa Açıkgöz, Sulusaray beldesinde düzenlenen iftar proğramında  yaptığı konuşmasında; AK Parti’nin başarısının arkasında birçok neden sayılabileceğini belirterek, “En önemlilerinden biri sevgi. Biz bu muhabbetle halkımıza sarılıyoruz” dedi.

Her gün sabah saatlerinden sahur vaktine kadar 24 Haziran seçim çalışmalarınıı yürüten Açıkgöz, İftar vaktine kadar Avanos ilçesinde yürüttüğü çalışmalarına iftar sonrası Sulusaray beldesinde devam etti.

ALLAH BİRLİĞİMİZİ VE DİRLİĞİMİZİ DAİM EYLESİN

Sulusaray Belediyesi tarafından verilen iftara katılan Açıkgöz, “Büyük hedefleri, büyük hayalleri, büyük idealleri olmayanların geleceği de olmaz. Bizim de ülkemiz için milletimizin geleceği için hayallerimiz var. Bu akşam da ülkemizin geleceği uğrunda koşan AK Partili dava arkadaşlarım ve Sulusaraylı hemşerilerim ile iftar sofrasında buluştuk ve şükür ile orucumuzu açtık. Allah birliğimizi dirliğimiz daim eylesin” diye konuştu.

AÇIKGÖZ'E BÜYÜK SEVGİ SELİ

İftar sonrası Sulusaraylı vatandaşlarla selamlaşan Açıkgöz, büyük bir kalabalık ve sevgi seli ile karşılandı. Açıkgöz, “Elhamdulillah. Umudumuzu her daim canlı kılan bu yüzler ve bu uyum. Allah'ım inşallah hiç bitmez. Yaparsa yine AK Parti yapar diyen siz hemşerilerim. Görüyorum ki 24 Haziran için çoktan kararınızı vermişsiniz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti ile Durmak yok, yola devam” ifadelerini kullandı. 

AK Parti’de başarısının arkasında birçok neden sayılabileceğini belirten Açıkgöz, “En önemlilerinden biri sevgi. Biz bu muhabbetle halkımıza sarılıyoruz. Halkın içinden geliyoruz ve onlarla biriz.  Sevgi bizim sihirli kelimemiz. Öyle dilden çıktığı gibi değil, yürekte hissettiğin şekliyle. Biz hep sahada halkımızla bir bütün olduk. 24 Haziran geliyor bu sevgi, bütünlük sandığa da yansıyacak” dedi.

Gittikleri her yerde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını ifade eden Ak Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, 24 Haziran seçimlerinde de bu ilginin sandığa yansıyacağını ifade etti. "Biz 16 yıldır milletin kararını baş tacı yapan bir siyasi hareketin mensuplarıyız" diyen Açıkgöz, “Artık 24 Haziran Seçimleri için geri sayım başladı. Türkiye’nin geleceği için karar vereceğiz. Ya eski Türkiye’ye döneceğiz, ya gelecek Türkiye ile ilgili daha fazla atılım yaparak gelişen ülkemizi şahlandıracağız. Karşımızdaki muhalefet, eski Türkiye’ye dönmek istiyorlar. Bizler bunun kararını vereceğiz. Çok dikkatli olarak çocuklarımızın geleceğini düşünerek hareket etmemiz gerekiyor. Nevşehir'imiz her zaman bizlere destek olmuştur. Allah, hepinizden razı olsun. İnşallah hizmetlerimiz hem yerel hem genel de artarak devam edecek. Ankara’da sizlerin sesi olacağız. Sorunlarımızı en aza indirmek için mücadele edeceğiz.” diye konuştu.