AK Parti Milletvekili ve 27. dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında kapı kapı dolaşarak esnaf ve ev ziyaretleri ile vatandaşın dertlerini, üzüntü ve sevinçlerini yerinde dinleyip hemşehrilerinin gönlüne dokunuyor.

Nevşehir Milletvekili ve 27. dönem adayı Mustafa Açıkgöz, bugünde seçim çalışmaları kapsamında İftar öncesinde Forum AVM'deki esnaf ve alışveriş yapan hemşerilerimizi ardındanda Nevşehir Toptancılar Sitesindeki esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.    

Milletvekili Açıkgöz, "Nevşehir’de esnaf ve vatandaş ziyaretlerimiz ile gönüllere ulaşmaya devam ediyoruz. Milletimizden aldığımız güç ve inançla Durmak Yok yola devam inşallah" dedi.

Açıkgöz esnaf ziyaretine ilişkin açıklamasında; " Önce Forum AVM’deki mağazaları ve alışveriş yapan hemşerilerimizi ardındanda Nevşehir Toptancılar Sitesindeki esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. “Güçlü ekonomi, istikrarlı Türkiye için 24 Haziran’da milletimiz bir ve beraber olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan ile AK Parti’ye Durmak Yok Yola Devam  diyor. Şimdi Vakit Türkiye Vakti “ dedi.

Açıkgöz açıklamasında; Medeniyetlerin beşiği kadim şehrimiz Nevşehiri’imizde esnaflarımızı tek tek ziyaret ediyor, hemşerilerimizle hasbihal ediyoruz. Hemşerilerimizin göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı kendilerine ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi. 

Açıkgöz: Milletin hizmetkârları olarak sadece seçimlerde değil bugünler dışında da sürekli halkımızın arasında olarak onların talep ve isteklerini dinliyoruz. AK Parti 16 yıldır halkın teveccühü sayesinde iktidar kaldı. Halkımızın bu teveccühü bizlere enerji veriyor. Bizlerde AK partinin temsilcileri olarak halkımızın bu teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz."

Bu davanın bir neferi olarak bizim derdimiz hizmet etmek ve hemşehrilerimizin gönlüne dokunmak. Onların duaları ve destekleri bizim hizmet aşkımızı arttırıyor. Rabbim hepsinden razı olsun.”dedi.

Ziyaretlerinde Esnafların sıkıntılarını dinleyen Açıkgöz, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Esnaf ve vatandaşlardan yoğun ilgi gören Açıkgöz, çocuklarla da yakından ilgilendi.