AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) dereceye giren öğrencilerle buluştu. 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Tafana Aşçılık ve İkram Hizmetleri Uygulama Tesisleri’nde YKS’de dereceye giren gençlerle akşam yemeğinde bir araya gelen Milletvekili Açıkgöz, öğrencileri tebrik ederek bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Milletvekili Açıkgöz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Şehrimizin geleceği olan, Üniversite Sınavında derece yaparak göğsümüzü kabartan kıymetli öğrencilerimizle Milli İrade Platformumuz, Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Üniversitemiz aracılığıyla buluşarak bir araya geldik." dedi. 

Açıkgöz, Nevşehir'de YKS'de dereceye giren öğrencilerle buluştu

Programda bir konuşma yapan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, sınavı kazanan öğrencileri tebrik etti. Açıkgöz, şunları söyledi:

"Bir düşünür diyor ki 'Birinci olursanız herkesi geride bırakırsınız ama bir inci olursanız herkese ışık saçarsınız.' Sizler çok güzel derece yaptınız. Aynı zamanda her biriniz bizim gözümüzde birer incisiniz. Ve herkese inşallah ışık saçacaksınız. Önünüzde uzun bir yol var. Üniversiteye girmek, diploma açısından önemlidir fakat unutmayın hayat bir okuldur. Hepimiz ömrümüzü tamamlayana kadar öğrenciyiz. Öğrencilik hiçbir zaman bitmez. Hayatın dönüm noktalarından biridir üniversite hayatı. Sizler gayretinizle çok önemli bir başarı elde ettiniz. Çok güzel bölümlere, üniversitelere yerleşeceksiniz. Önünüzdeki uzun yolda bugünden daha güzel günlere ulaşacaksınız. Bu uzun yolda hepinize "

Açıkgöz: 'Geleceğimiz emin ellerde ...' 

Başarılarıyla başta aileleri olmak üzere tüm Nevşehir'i gururlandıran öğrencileri teker teker tebrik eden Milletvekili Açıkgöz, "Bu memleketi nasıl ki biz annelerimizden, babalarımızdan, dedelerimizden teslim aldıksa sizler de bizlerden teslim alacaksınız ve bu bayrak, bu millet, bu devlet, sizlerin omuzlarınızda ilelebet yaşayacaktır. Sizlere inanıyor ve güveniyorum. Eminim ki yeni yeni projelerde yeni yeni çalışmalarda dünyanın gerektirdiği bu yarışma düzeni içerisinde ülkemize, devletimize, milletimize en güzel şekilde hizmet edeceksiniz diye düşünüyorum. Tekrar hepinizi çok çok tebrik ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından YKS'de dereceye giren başarılı öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.