AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem Adayı Mustafa Açıkgöz, 24 Haziran’da gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçimleri için seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor. 

Milletvekili 27. Dönem Adayı Açıkgöz bu kapsamda iftar sonrası 2000 Evler mahallesi hizmet veren kafeleri dolaşarak, 24 Haziran Milletvekili Seçiminde gençlerden partisine destek istedi.

Açıkgöz gençlerle görüşmesinde şunları ifade etti: "Bizim sizlerden ricamız  2023-2053-2071 hedeflerinde kendinizle birlikte ülkeniz, milletiniz, tüm insanlık için hayaller kurun. Öyle büyük hayaller kurun ki içinde özgürlükten barışa her şey olsun. Ancak bu şekilde geleceğin güçlü ve büyük Türkiye’sinin inşasında yer alabilirsiniz. Gençler hiç kimsenin sizin hayallerinizi karartmasına, ufkunuzu daraltmasına, vizyonunuzu köreltmesine izin vermeyin. Biz sizlerden, gençliğinizden vazgeçmenizi değil, tam tersine gençlik ateşinizi kendiniz, aileniz, ülkeniz ve milletiniz için sürekli harlamanızı, canlı tutmanızı istiyoruz. Onun için önce ailenize sıkı sıkıya sahip çıkın. Arkadaşlarınızı iyi seçin. Ve şunu unutmayın Sizler Bizim gözümüzde 21 yaşında İstanbul’u fetheden Fatih’lersiniz." dedi. 

'24 Haziran gençlerin seçimi olacak'

Bizler AK Parti olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye'nin büyümesini ve güçlenmesini kendilerine dert edindiklerini aktaran Açıkgöz, "Size inanaıyoruz ve güveniyoruz. Haydi hep birlikte Yeni Türkiye'yi beraber inşa edelim. Ve sandığa giderek oyumuzu bu güzel ülkenin aydınlık günleri için kullanalım. Tarihin akışında doğru yerde durmak sizin elinizde" dedi.

Gençlerimiz Kararını Verdi...

Açıkgöz, “Gençlerimizden aldığımız güç ve cesaretle istikbale yürüyoruz. 24 Haziran’da güçlü meclis için Meclis’te AK Parti'yi, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’ı desteklemeye gençlerimiz hazır... Sizlerle gurur duyuyoruz. Yarının Türkiye'side sizlerle gurur duyacak” dedi.

Açıkgöz, daha sonra Zeki Soyak parkında hizmet veren "Gençlik Çadırını" Ziyaret etti.

Açıkgöz:"Gençlik Çadırımızda AK Parti Nevşehir gençlik mensuplarımızla, genç kardeşlerimizle bir aradayız. "Gençlerimiz, sandıkta Türkiye’yi yönetecek cumhurbaşkanını seçecek, güvenoyunu da gençlerimiz verecek. #GençlikSahada olduğu sürece Türkiye hızlı ve istikrarlı büyümesine devam edecektir. ‘Gençler dik durdukça bizi kimse yolumuzdan çeviremeyecek.’ - Recep Tayyip Erdoğan... Vakit Gençlik Vakti "DEVAM"

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem Adayı Mustafa Açıkgöz'e AK Parti İlçe Başkanı Edip Avşar, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz ve gençlik kolları üyeleri eşlik etti.