AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, Lale sanayi esnaflarını ziyaret etti.

İlk olarak Nevşehir Karoserciler ve Marangozlar Ağaç İşleri Esnaf Sanatkarlar Odası’nı da ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, burada Oda Başkanı Ramazan Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

“Gönül gönüle yolumuz da bir, sevdamız da bir; Nevşehir ”

21 yıllık AK Parti iktidarında Nevşehir'e yapılan ve yapımı devam eden yatırım ve hizmetleri anlatan Açıkgöz, 2023 seçimlerinin Nevşehir ve ülke açısından son derece önemli olduğunu belirterek Cumhur İttifakına destek vermelerini istedi.

Ziyaretinde birlik ve beraberliğinin önemine dikkat çeken Milletvekili Açıkgöz; “ Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bir zamanda halkımızın da talepleri ile oluşan Cumhur İttifakı bu ülkenin geleceği için çalışmaktadır. Türkiye’nin güvencesi Cumhur İttifakı, Aziz milletimizin teveccühüyle 2023'e emin adımlarla yürümekteyiz.” dedi.

Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, Lale sanayi esnafını ziyaret etti
 

Ardından Oda Başkanı Ramazan Korkmaz ile birlikte Lale sanayi esnaflarını işyerlerinde ziyaret eden Milletvekili Açıkgöz onların istek ve taleplerini dinledi.

Esnaflara hayırlı ve bereketli işler temennisinde bulunarak onlarla sohbet eden, sorunlarını dinleyen Açıkgöz, sanayici esnafı ve iş adamının en çok ihtiyaç duyduğu ara eleman ve çıraklık eğitimi konusuna değindi. 

Sanayici ve iş adamının en çok yetişmiş kalifiye eleman ihtiyacı olduğunu vurgulayan Açıkgöz, Bu ihtiyacı gidermek ve ülkeyi sanayi toplumu haline getirmek için mesleki ve teknik eğitim alanında devrim niteliğinde düzenlemeler yaptıklarını belirtti.

“Ekonomimizin kılcal damarları”

Açıkgöz “Bugün Lale sanayi sitesi esnaflarımız ile biraraya geldik. Sanayi esnafımızla istişarelerde bulunuyor ve sorunları hep birlikte çözmeye devam ediyoruz. Esnaflarımız ekonomimizin kılcal damarlarıdır. Her biri istihdamları, ekonomik dönüşümü ile ilimize büyük ölçüde destek sağlıyorlar” dedi.

“Esnafımız AK Parti’ye güveniyor”

Milletvekili Açıkgöz, Lale Sanayi esnaf ziyaretinde yaptığı açıklamada; “Sanayi sitesindeki esnafımızın derdi her zaman bizim derdimizdir. Yaptığınız iş ile üretim yaparak, çalışarak ülkemize şehrimize önemli seviyede bir katkı sunuyorsunuz.  Esnaflarımızın zenginliği, üretimi, kalkınması bu ülkeye, bu şehre katkı sunuyor. Dolayısıyla esnaflarımızın işini kendi işimiz, zenginliğini de kendi zenginliğimiz olarak görüyoruz. Esnaflarımız dünya genelinde yaşanan akaryakıt fiyatlarının artışından rahatsız ancak bunu da çözecek partinin AK Parti olduğunu görüyor” dedi.