AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdare Sekreteri Kamil Duru, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, AK Parti Ürgüp İlçe Kolları Başkanı Hakkı Çelebi ve İGM Üyelerinin katılımıyla Ürgüp’te bir dizi ziyarette bulundular. İlk olarak Taşkınpaşa Köyünü ziyarette bulunan heyet, “Taşkınpaşa Dağ Yolu” çalışmalarını da yerinde inceledi.

“Güçlü Türkiye Aşkıyla Çalışıyoruz”

Vatandaşlar tarafından övgüyle karşılanan ziyarette renkli anlar da yaşandı. Vatandaşın övgüsüne teşekkürle karşılık veren Açıkgöz, “ 2023 Güçlü Türkiye aşkına, milletimiz her daim başımızın tacıdır. Sevdamız Nevşehir ve Güçlü Türkiye yolunda, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yorulmadan, gayret ve samimiyetle çalışmaya devam ediyoruz.” dedi. Türkiye’nin orman yangınlarıyla mücadelesine de değinen Açıkgöz, “ Devletimiz var gücüyle bütün imkanlarıyla her daim milletimizin yanında, hainler ormanlarımızı yakarak ciğerlerimize zarar verdi. Muhalefet bu durumdan siyasi rant elde etmeye çalıştı ancak nafile; Türkiye, devletiyle milletiyle güçlü ve daima da güçlü kalacaktır inşAllah. Ürgüp Belediyemiz, Nevşehir Belediyemiz, Çat Belediyemiz ve Özel İdare ekiplerimiz itfaiye ve teçhizat desteğiyle orman yangınlarıyla etkin mücadelede yerini aldı; emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.” dedi.

“Taşkınpaşa Dağ Yolu” müjdesini de veren Açıkgöz,  “Taşkınpaşa Köyümüzdeki çiftçilerimiz için büyük önem arz eden depolarla-bağ ve bahçeler arasındaki ‘Taşkınpaşa Dağ Yolu’nu söz verdiğimiz üzere Nevşehir İl Özel İdaremiz marifetiyle tamamlıyoruz. Hayırlı olsun. Sevdamız Nevşehir için durmak yok, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

Ürgüp programına Mustafapaşa’da 23 köy muhtarıyla istişare toplantısıyla devam eden heyet; muhtarların yerleşim birimleri için taleplerini dinleyip, çözüm önerilerini istişare ettiler.

Ürgüp, Bahçeli Köyüne de beraberindeki heyetle ziyarette bulunan Açıkgöz; geçtiğimiz günlerde toprak kayması sonucu küçükbaş hayvanları telef olan çiftçiye verdiği söze atıfta bulunarak, kırk küçükbaş hayvan teslimi sonrasında sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu. Açıkgöz paylaşımında;

Söz Verdiğimiz Gibi…

Devletimiz, Milletimizin yanında! 

Geçtiğimiz günlerde Ürgüp / Bahçeli Köyümüzde toprak kayması sonucu küçükbaş hayvanları telef olan çiftçimize Devletimiz ve Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliğince verilen 40 küçükbaş hayvanın teslimini; Nevşehir Valimiz Sn İnci Sezer Becel, Milletvekilimiz Yücel Menekşe ve hazirunumuzun katılımlarıyla gerçekleştirdik.

Üreten, büyüyen, gelişen Sevdamız Nevşehir için devlet-millet el ele, gönül gönüle gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

İşte Milletvekili Açıkgöz'e Ürgüp Taşkınpaşa köyünde coşkulu karşılamadan o görüntüler;