Toplantıda konuşan İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, AK Parti’nin yıllardır nasıl üst üste iktidar partisi olduğunu anlattı.
 
Haftalık olağan il yönetim kurulu toplantısı, AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar başkanlığında, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz ve AK Parti Yönetim Kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.

 
AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar; "Haftalık olağan İl Yönetim kurulu toplantımızı Merkez ilçe başkanımız ve yönetimiz ile birlikte kıymetli vekilimiz Mustafa Açıkgöz ün katılımı ile gerçekleştirdik.. Birliğimiz beraberliğimiz daim olsun inşallah" dedi...

“Yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz”
 
Toplantıda, İl Başkanı Yanar, yönetim kurulu üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, geçen hafta yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yanar, “Ev ve işyeri ziyaretlerimiz devam ediyor, ev ev sokak sokak geziyoruz. Gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz. Halkımız bizi sadece seçim dönemi değil, her dönem her gün yanında buluyor. Seçimden seçime değil, gönülden gönüle var olmaya devam edeceğiz” dedi. 


AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ecz. Mustafa Açıkgöz'de "Nevşehir İl Başkanlığımızda AK Parti Nevsehir teşkilatı olarak bir aradayız. ‬‪“2019 yılı, ülkemizin ve milletimizin kaderini teşkil edecek yıldır. Milletimizin birlik ve beraberliği, istikrarlı Türkiye’nin devamı için ilk günkü aşkla milletimizle birlikte yürümeye devam edeceğiz.” dedi.