İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi iin oy verme süreci başladı. Tüm Türkiye’nin dikkatle takip ettiği seçimlerde partililer büyük bir titizlikle çalışmalar yürütüyor. Sandık kurulları, okullardaki durumlar milletvekilleri tarafından kontrol ediliyor.

AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, İstanbul’da görevli olduğu okullara giderek sandık kurullarını ziyaret etti. Milletvekili Açıkgöz, İstanbul Avcılar'daki, Anadolu Lisesi ve Cihangir İlkokulu’nda,  denetlemelerde bulundu.

Açıkgöz, sandık görevlilerine başarılar dilerken, oy kullanan vatandaşlarla yaptığı sohbetlerde ise sonuçların İstanbul'umuz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını da temenni etti.

Açıkgöz: “İstanbul’da Demokrasi Şöleni Devam Ediyor”‬

Nevşehir Milletvekili Açıkgöz: "‪Avcılar ilçemizde; İstanbul Milletvekilimiz, Gençlik ve Spor eski Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç, İlçe Başkanımız ve AK teşkilatımızla okullarımızı ziyaret ediyoruz‬. ‪Her karış toprağında gönlü geniş insanımızın samimiyetini bulduğumuz aziz İstanbul‬." dedi.