AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Ramazan ayının 15. günü dolayısıyla düzenlenen Kardeşlik İftarında çocuklarla bir araya geldi. İftar programına Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen,AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, çocuklar ile aileleri katıldı.

27. dönem Milletvekili Adayı Mustafa AÇIKGÖZ, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kardeşlik Sofrası’nda birlik ve beraberlik mesajı verdi. Açıkgöz, mübarek Ramazan günlerinde Müslümanların birbirine daha fazla kenetlenmesi gerektiğini vurguladı.

Nevşehir Belediyesi tarafından Nevşehir Konağında verilen iftar proğramına katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, iftar öncesinde çocuklarla yakından ilgilenerek onlarla sohbet etti.

AÇIKGÖZ:  Bizim Geleceğimiz! Çocuklarımız bizim kutsal emanetimizdir' 

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz proğramda yaptığı konuşmasında, böylesine önemli bir birlikteliği sağladığı için Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’e teşekkür etti. Kendilerine bir emanet olarak değerlendirdikleri çocukların her zaman yanı başlarında olduklarını belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yetimi, engellisi ve yaşlılarıyla gözetilmeye başlandığı bir sürecin yaşandığını ifade eden Açıkgöz, hiçbir zaman çocuklarımızın kendilerini yalnız hissetmemesi gerektiğini, bu kapsamda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile onun bir neferi olarak kendilerinin de 7 gün 24 saat yanlarında olduklarını belirterek, "Çocuklar bizim kutsal emanetlerimiz. Bunun için, onları korumaya alarak eğitip yetiştirmek ve onların topluma yararlı insan olmalarına çalışmak hepimizin görevidir. ” şeklinde konuştu.

Açıkgöz; “Yavrularımızın ve gençlerimizin mutlu yarınları için çalışıyoruz. 2023, 2053, 2071 hedeflerimizin ilham kaynağı yeni nesillerimizdir. #VakitTürkiyeVakti diyerek gece gündüz demeden AK kadrolar olarak çalışıyoruz. " dedi.

Kardeşlik iftarının ardından Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, çocuklar ile aileleri ile sohbetler yaptı ve çocuklarla da bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.