AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Sayın Mustafa Açıkgöz, AK Parti Konya İl Danışma Meclisi Toplantısı‘na katıldı.

Selçuklu Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Konya İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'na Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ,TBMM Başkanı İsmail Kahraman, AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, Milletvekilleri, ve çok sayıda AK Parti kadroları yer aldı.

 
Konya'da TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ı karşılayan AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz bir süre Kahraman ile görüştü. Açıkgöz daha sonra Meclis Başkanı Kahraman ile birlikte girdiği salonda AK Parti Konya İl Danışma Meclisi Toplantısı‘na katıldı.

Açıkgöz: “ AK Parti bir davadır dava ve biz bu dava için ölürüz.”

Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "AK Parti Konya İl Danışma Meclisi Toplantımızdayız. AK sevdalılar ile aziz milletimizin lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Beyefendileri dinliyoruz" dedi.

Milletvekili Açıkgöz, “Siyasete milletimizle başladık, milletimizle bugünlere geldik,milletimizle hedeflerimize ulaşacağız. AKParti bir davadır dava ve biz bu dava için ölürüz.”
 “Siyasete milletimizle başladık,milletimizle bugünlere geldik,milletimizle hedeflerimize ulaşacağız”
Milletin lideri Genel Başkanımız, Ümmetin Umudu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan .