Kozaklı Belediye Başkanı Av. Akif Kabukcuoğlu'nun ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma törenine, AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, AK Parti Yozgat Milletvekili Av. Yusuf Başer, AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, Kozaklı İlçe Başkanı Orhan Uçar ve partililerle çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında: İlçelerimizde bayramlaşmaya devam ediyoruz. İl Başkanımız Yanar ve teşkilatımızla birlikte ilçe ziyaretlerimizle bayram sevincimizi paylaşmaya devam ediyoruz.‬ Bu kapsamda Kozaklı ilçemizde Teşkilatımız ve vatandaşlarımızla bayramlaşıyoruz."‬ dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, bayramlaşmanın ardından AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar ile birlikte kısa bir süre sonra İhalesine başlanacak olan Kozaklı Devlet Hastanesi yerini ve Tarım Ve Orman Bakanlığı tarafından yapılması planlanan SERA AŞ projesi kapsamında ki Sera yerlerinde incelemelerde bulundu.

Kozaklı Belediye Başkanı Av. Akif Kabukcuoğlu ile istişarelerde bulunan Açıkgöz: "Kozaklı, Belediye Başkanımız Akif Kabukcuoglu ve AK kadrolarımızla büyümeye, gelişmeye hazır çünkü Tek derdimiz Milletimiz Sevdamız Nevşehir Kozaklı Davamız Türkiye“ dedi.