AK Parti İl Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Esentepe mahallesinde “AK Parti İle Siyaset Gençleşiyor, Türkiye Güçleniyor” temalı mahalle buluşması gerçekleştirildi. Bu kapsamda AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti TBMM Divan Katip Üyesi Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir belediye başkan adayı Rasim Arı ve AK Parti Nevşehir gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz Esentepe Mahallesi gençleriyle bir araya geldi.

"AK Parti ile Siyaset Gençleşiyor Türkiye Güçleniyor”

Burada gençlere hitap eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Geleceğimizin teminatı genç kardeşlerimizle bir aradayız. “Biz milletimizden yanayız, Hakk’tan yanayız. Gençlerimizin güçlü yarınları için gece gündüz çalışmaktan yanayız. Gençlerimize güveniyoruz.”dedi.

Önce Millet Önce Memleket.

Örnek şehir Nevşehir’imiz için Bir Hayalimiz Var, bunu başarabilecek AK kadrolarımız, Rasim Arı Başkanımız var. 31 Mart’ta vereceğiniz destekle spordan sanata, kültürden daha yaşanabilir bir Nevşehir’e projelerimizi bir bir sizlerle birlikte gerçekleştireceğiz. Sevdamız Nevşehir" dedi.