AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun Antalya'nın Manavgat ilçesi Yangın Koordinasyon Merkezi’nde düzenlediği Basın Bilgilendirme toplantısına katıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Afet Koordinasyon Merkezi - Manavgat / Antalya’da Sn Bakanlarımızın başkanlığında Yangın Koordinasyon Merkezi’nde Basını Bilgilendirme toplantısına katılım sağladık." dedi.

Milletvekili Mustafa Açıkgöz açıklamasında; “Afetlerin açtığı yaraları devlet ve millet olarak el ele verip, hep birlikte sarmaya devam edeceğiz. Yılmadan, yorulmadan havada ve karada, nerede ateş varsa orada, alevlerle #YeşilVatan için göğüs göğüse mücadele eden kahramanlarımız var. Hepsine minnettarız.Son ateş sönene kadar devam.”

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan: “AĞAÇ İŞİ BİZİM İŞİMİZ ve şu ana kadar da yaklaşık 5,5 milyar ağacı diken bir iktidarız.”

 Yeşil bir doğa her canlının hakkıdır. Birlikte başaracağız Türkiye..." dedi.


#YeşilVatan 
#StrongTürkiye #BirlikteBaşaracağız