AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, İstanbul'da Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor deplasmanında mücadele eden Nevşehir Belediyespor'u yalnız bırakmadı.

Maç öncesi Kulüp Başkanı Esat Özaltın, Yöntim Kurulu ve futbolcularla bir araya gelen Milletvekili Açıkgöz takımımıza başarı dileklerinde bulundu. 

Her zaman sporun ve sporcuların yanında olduklarını belirten AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, Şehrimizin marka değerlerinden Nevşehir Belediyespor'umuzu dün olduğu gibi bugünde yarında her zaman destekçisi olacaklarını söyledi.

Açıkgöz: 'Sevdamız Nevsehir Belediyespor’umuzun her daim yanındayız ...'

Nevsehir Belediyespor maçını, Belediye Başkanı Mehmet Savran, Kulüp Başkanı Esat Özaltın ile birlikte izleyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, maç süresince de takıma desteklerini esirgemedi. 

Maç boyunca hop oturup hop kalkan ve heyecanını gizleyemeyen Milletvekili Açıkgöz, "Biz birlikte büyük bir aileyiz, Nevşehir'iz. Önemli olan zor gün dostu olmak, takımımızı bu günlerde yalnız bırakamazdık" dedi. 

Kulüp Başkanı Esat Özaltın, Böylesine sorlu bir dönemde kırmızı beyazlı takımımızı yalnız bırakmayan Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e ve Belediye Başkanı Mehmet Savran'a teşekkür etti.

İstanbul Bolluca Stadı’nda oynanan maçta Nevşehir Belediyespor’u, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Başkan Yardımcıları Nafiz Dirikoç, Mustafa Alevli, eski kulüp Başkanlarından Salih Dirikoç ile yalnız bırakmayarak destek oldu.