24 Haziran seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem Adayı Mustafa Açıkgöz, Nevşehir'de esnaf ziyaretinde bulundu.

AK Parti Merkez İlçe Başknaı Edip Avşar ve İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün'ün de eşlik ettiği ziyarette karşılaştığı vatandaşların halini hatrını sorup partisine ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek isteyen Açıkgöz, vatandaşların dertlerini dinlemeyi de ihmal etmedi. Bazı taleplerle ilgili de notlar aldı. Gerçekleşen Traktörcüler Sitesi ve Galericiler sitesi ziyaretiyle ilgili konuşan Açıkgöz, “Halkın içine karışmayan ve tabanın sesine kulak vermeyen siyasetçilerin toplumda hiçbir karşılığı yoktur. Bugüne kadar her kesime yardımcı olmaya çalıştık ve daha da çalışacağız” diye konuştu.

Sahada yaptığımız çalışmalarda vatandaşlarımızın verdiği olumlu tepkileri bizzat görüyoruz diyen Açıkgöz; Halkımızın bizlere olan inancı tam, onların duaları destek ve teveccühleri ile bizlere büyük moral veriyor ve "Durmak Yok yola devam" diyor. İnşallah bizler de onlar için çok daha fazla çalışarak, onlardan aldığımız güven ve heyecanla ülkemizdeki istikrarı devam ettireceğiz” dedi.

Sadece Nevşehir'in ve Türkiye'nin değil tüm mazlumların umudu olduklarını dile getiren Açıkgöz, yıkılmayan tek kale olduklarını ve bu kaleyi 24 Haziran'da sandıktan çıkaracaklarını kaydetti.

“GÜÇLÜ TÜRKİYE’Yİ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”

İlk Hedeflerinin 2023 yolunda, milletin yolu olduğunu söyleyen Açıkgöz, “Türkiye Cumhuriyeti, hedeflerine ulaşana dek millet olarak bize durmak yok, çok çalışacağız, üreteceğiz. Güçlü Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz” diye konuştu.

İlk olarak Nevşehir Traktörcüler Sitesindeki esnafları ziyaret eden Açıkgöz; ‪“Ekonomisi güçlü; esnafı,sanayicisi, çiftçisi üreten ve gelişen Türkiye için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. 24 Haziran’da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan liderliğinde Türkiye Şahlanacak milletimiz kazanacak” dedi.

Açıkgöz, "Türkiye’ye zarar vermeye yönelik tehditleri,bir ve beraber olarak ortadan kaldıracağız. Milletimiz, terör sevicilere en büyük cevabı 24 Haziran’da Cumhurbaşkanımıza ve AK PARTİ’mize destek olarak verecektir. Milletimizin kalıcı zaferi için 24 Haziran tarihi öneme sahip Vakit Türkiye Vakti “ “24 Haziran Türkiye'nin terör sevicilere dur diyeceği, geleceğe emin adımlarla koşacağı yeni bir dönemin başlangıcı olacak. Terörle haklı ve kararlı mücadelimiz devam edecek. 25 Haziran Türkiye'nin şahlanışının ilk günü olacak.” dedi.

Halkın adamı Erdoğan’la dolup taşan Meydanlar DEVAM Diyor...

Onların düşüncesi Türkiye batarsa batsın, umurlarında değil. Ama biz o kirli hesapları Yüce Milletimiz ile birlikte 24 Haziran'da bozacağız. Bize inanan ve güvenen vatandaşlarımıza bizimde güvencimiz sonsuz. Artık seçimlere sadece günler kala Nevşehir meydanların seside DEVAM diyor. Dünya Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile Durmak yok yola devam" ifadelerini kullandı.

Ve Nevşehir'imizde REİS'ine sahip çıkarak 24 Haziran kararını vermiş;

Meydanlar RECEP diyor
Mazlumlar TAYYİP diyor
Dünya ise ERDOĞAN diyor