AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Ecz. Mustafa Açıkgöz, Nevşehir esnafıyla sohbet edip çaylarını içti, sorunlarını dinledi.

Hafta sonu Nevşehir esnaf ziyaretinde, iskemleler çekildi, sıcak ve samimi bir ortamda sohbet edilerek ikram edilen çaylar içildi.

Esnafla sohbet eden Açıkgöz, sohbet edip sıkıntılarını dinlediği esnaftan dua istedi.

Ziyaretler ilişkin açıklamada bulunan Milletvekili Açıkgöz, "Nevşehir’imizin kadim esnaflarının pazar sohbetine ortak olduk, hayırlı ve bereketli kazançlar diledik. Sevdamız Nevşehir’de tüm içtenliği ile keyifli bir sohbet oldu..." dedi.

Yaklaşık bir saat Nevşehir esnafıyla karşılıklı sohbet ederek çay içen Açıkgöz, "Zaman zaman esnafımızı ziyaret ederek sorunlarını dinliyorum. Bu tür ziyaretlerle esnafımızın ve vatandaşlarımızın arasına girerek onların sıkıntılarına ve sevinçlerine ortak oluyoruz. Varsa sorun ve sıkıntıları birinci ağızdan dinleme imkânı buluyoruz. Yapabileceğimiz bir konu olduğunda elimizden gelen ne varsa yardımcı oluyoruz" dedi.

"Sadece seçim dönemlerinde değil, meclis çalışmalarından bulduğumuz her fırsatta hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz diyen Milletvekili Açıkgöz, esnafımızın, çiftçimizin, sanayicimizin, hasılı tüm hemşehrilerimizin gönüllerine dokunmaya, muhabbetlerine ortak olmaya devam ediyoruz" dedi.

Ziyaret ve sohbetleri için memnuniyetini dile getiren esnaflar ise Nevşehir Milletvekili Açıkgöz'e ziyaretleri için teşekkür ettiler.