AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem Adayı Mustafa Açıkgöz, seçimlere saatler kala esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşamaya devam ediyor.
Yeni açtığımız Hastanelerle, Üniversitelerle, Sıcak asfalt Yollar ile, OSB'leri, TOKİ konutlarıyla, Hava limanlarıyla, Doğalgaz'ı ile Eğitimde, Sağlıkta, Sanayi'de, Ulaşımda, heryerde ve her zaman Milletimizin hizmetkarı olduk. "Biz hayal denilenleri gerçekleştirdik. Nevşehir'imizi ve Ülkemizi 2023'e, 2071'e Milletimizle birlikte taşımaya DEVAM edeceğiz" diye konuştu.

Açıkgöz: Nevşehir'imizin tarih boyunca her zaman vatan, millet, din ve bayrak konuların varını yoğunu ortaka koyan insanların yaşadığı bir coğrafya olduğunu söyledi. Nevşehir'in tıpkı Çanakkale, Kurtuluş Savaşı ve 15 Temmuz’da olduğu gibi, son yüzyılın en önemi seçimi olan 24 Haziran’da da vatan, millet, din ve bayraktan yana tavrını ortaya koyacağını söyledi.

24 Haziran 15 Temmuz’un devamıdır...

24 Haziran’ın 15 Temmuz’un devamı olduğunun altını çizen Açıkgöz vatandaşlara; “Bu kadim Anadolu coğrafyası, her ne zaman kendisine görev düşmüşse, vatan millet din devlet ve bayrak adına hemen koşmuştur.Hiçbir zaman vatan millet din devlet düşmanlarına prim vermemiştir. 16 yıllık AK Parti iktidarının da da her zaman birinciliği yine kimseye bırakmamıştır. 24 Haziran son yüzyılın en önemli seçimi olarak karşımızda duruyor. Bunun önemine millete anlatıyoruz ancak çok şükür ki karşımızdaki insanlar 24 Haziran’ın önemine bizden daha fazla işaret ediyor. Bu demektir ki bu millet 24 Haziran’ın önemine inanıyorsa nerede durması gerektiğini de gayet iyi biliyor demektir. Yedi düvelin elele verip Ümmet’in son kalesi olan Türkiye’yi boğmak istediğini bu millet çok iyi biliyor. 24 Haziran 15 temmuz’un finali olduğunu herkes çok iyi biliyor.”

24 Haziran'da 3 Milletvekili ile senin gücüne güç katacağız. 

Allaha şükürler olsun bu oyuna yarın sandık başında bozacak olan Nevşehirli hemşerilerimizden net mesaj: “Allah, bizi yapmak için yaratmış; yıkmak için değil.” diyorlar. Yarın ; istikrar, özgürlük, güven, huzur ve ilerlemeden yana irademizi sandığa yansıtacak, daha önce olduğu gibi güçlü ve kararlı bir şekilde bir kez daha “DEVAM” diyeceğiz.” dedi.

Tek projeleri yıkmak olan benzemezler ittifakına, aziz milletimiz yarın gerek cevabı verecek. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan liderliğinde AK Parti ile Durmak Yok Yola Devam...

Ümmetin umudu, mazlumların gür sesi, dünya lideri Cumhurbaşkanımız, milletimizin adayı Sn Recep Tayyip ERDOĞAN'a ve AK PARTİ'ye her zaman olduğu gibi 24 Haziran'da da desteklerinizi bekliyoruz.

Haydi Nevşehir, 
VAKİT TÜRKİYE VAKTİ

"Türkiye'nin 2023 hedefleri ve 2071 vizyonuna emin adımlarla ilerlemesi için istikrarın devamı şart. Gün birlik beraberlik günüdür, gün ele güne karşı birlikte kardeşlik içerisinde Türkiye günüdür. 24 Haziran’da sandıklara ve oylara milletimiz sahip çıkacak, #Türkiye Şahlanacak “