AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, Türkiye Gençlik Vakfı Nevşehir Şubesi'nın düzenlediği sahur proğramında gençlerle bir araya geldi.

27. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, "TÜGVA Nevşehir İl Temsilciliğimizde kardeşlerimizin sahur sofralarına konuk olduk. “Gece gündüz demeden şahlanan, Lider Türkiye için hep birlikte çalışmaya devam Vakit Türkiye Vakti ... Vakit Gelecek Vakti’dir" dedi. 

Açıkgöz konuşmasında: "Milletimizden aldığımız güç ve cesaretle istikbale ve istiklale yürüyoruz. 24 Haziran’da güçlü meclis için Meclis’te AK Parti'yi, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’ı desteklemeye Nevşehir gençliğimiz hazır. 

Kimse Türkiye’yi, eskinin o krizli, kaoslu, istikrarsız, güvensiz günlerine geri döndüremez. Bu ülkenin artık böyle kavgalarla kaybedecek tek bir anı dahi yoktur. Millî iradenin vesayetin keyfine bırakılmasına artık kimse göz yumamaz.

“Bırakın dönsün dönme dolaplar, Haktan hakikatten yana bakın siz.” -(Abdurrahim Karakoç)

"Bir duruşu olmalı insanın; bir bakışı, bir anlayışı, bir aşkı, bir davası olmalı." -(Cahit Zarifoğlu)

Bizim büyük davamız güçlü Türkiye, büyük sevdamız aziz ve kahraman milletimizdir.

Biz sadece güçlü Türkiye,güçlü meclis demiyoruz;aynı zamanda güçlü ekonomi diyoruz.Nevşehir büyüdükçe, Türkiye kazanacak. 24 Haziran’da Cumhurbaşkanımıza ve AK PARTİ’ye vereceğiniz oylar Güçlü Türkiye’yi şahlandıracaktır. #VakitTürkiyeVakti 

Biz, gençlerimizden bir olmalarını, birlik olmalarını istiyoruz. Biz, gençlerimize güveniyoruz. Türkiye’nin şahlanışını gençlerimiz gerçekleştirecek. Hayata gülümseyerek çalışacağız, başaracağız; Türkiye kazanacak.” dedi.