TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz vatandaşların sorunlarını dinlemek ve çözüm bulmak için AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı’nda hemşerileriyle bir araya gelerek, talep ve önerilerini dinledi. Vatandaşları tek tek dinleyen Milletvekili Açıkgöz, çözüm için de gerekli girişimlerde bulunarak ilgili birimlere sorunları iletti.

AK Parti İl Başkanlığı binasında hemşerileriyle bir araya gelerek, talep ve önerilerini dinleyen Milletvekili Açıkgöz; "AK Parti Nevşehir İl Başkanlığımızda hemşerilerimizle olağan görüşmelerimize bütçe mesaisi ardından bugün de devam ettik.

Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn RecepTayyip Erdoğan’ın liderliğinde ki AK kadrolar olarak; milletimizle hemhal şekilde Gönül Seferberliği ile Nevşehir’imizi ve ülkemizi hedeflerine ulaştırmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz." dedi.

Milletvekili Açıkgöz'ün kendileriyle çok yakından ilgilendiğini ifade eden Nevşehirli vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirerek teşekkürlerini ilettiler.