AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divan Üyesi Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Avanos ilçesine bağlı Özkonak ve Kalaba beldeleriyle, Akarca köyünde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Milletvekili Açıkgöz, ilk olarak Avanos ilçesine bağlı Özkonak beldesine giderek burada Belediye Başkanı Abdülkadir Macit'i ziyaret etti...

AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divan Üyesi Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Özkonak Belediye Başkanı Abdülkadir Macit'i ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Belediye Başkanı Abdülkadir Macit ile Özkonak Belediyesinde bir araya gelerek, beldenin vizyon projelerini masaya yatırdı. Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ve İl Genel Meclis Üyesi Ömer Cerit'inde eşlik ettiği toplantıda konuşan Başkan Macit, Özkonak beldesinde devam eden proje ve çalışmalar hakkında Milletvekili Açıkgöz'e bilgiler verdi.

Özkonak Belediye Başkanı Abdülkadir Macit ile beldenin 2023 yol haritası üzerinde görüş alışverişinde bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Özkonak Beldemizdeyiz.‬ ‪“AK kadrolar olarak sorumluluk üstlendiğimiz her yerde, hem gönülleri ve zihinleri hem de mekanı ve çevreyi ümran kılmanın gayreti içinde olduk. Özkonak için çalışmaya da devam ediyoruz.Gayretli çalışmaları için Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyorum.” dedi.

Milletvekili Açıkgöz, Kalaba Belediyesini Ziyaret Etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divan Üyesi Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Kalaba Belediye Başkanı Erdal Yorgancı'yı ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Belediye Başkanı Erdal Yorgancı ile Kalaba Belediyesinde bir araya gelerek, beldenin vizyon projelerini masaya yatırdı. Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç'inde eşlik ettiği toplantıda Başkan Yorgancı, Kalaba beldesinde devam eden proje ve çalışmalar hakkında Milletvekili Açıkgöz'e bilgiler verdi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Kalaba Beldemizdeyiz.“AK kadrolara her vakit güvenen ve teveccüh gösteren Kalaba, hizmetin de en iyisine layıktır. Beldelerimizi ve vatandaşlarımızı ayırmadan gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Sevdamız Nevşehir, teşekkürler Kalaba”  dedi.

Akarca Köyü Milletvekili Açıkgöz'ü Bağrına bastı...

AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, Avanos'un Akarca köyünde düzenlenen programda köy muhtarı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Açıkgöz, Akarca köyü muhtarı Murat Dönmez'den köyünn sorun, talep ve isteklerini dinledi. Bugüne kadar yapılan yatırımlarla ilgili bilgiler verdi.

Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç'inde eşlik ettiği  ziyarette Milletvekili Açıkgöz, muhtarların her zaman yanında olduğunu belirterek, “Milletvekili olarak her zaman yanınızdayım. Ne yapmamız gerekiyorsa yapmaya hazırız. Gerek burada gerek Ankara’da her zaman kapımız sizlere açıktır. AK Parti İktidarları döneminde köylerimize yapılan yatırımlar Cumhuriyet tarihiyle kıyaslanmayacak kadar çoktur. Köylerimizde birçok sorunu çözdük. Ama elbette eksiklerimiz vardır. Onları da tamamlamak için beraberce çalışıyoruz.” dedi.

Milletvekili Açıkgöz; “Hemşerilerimizin samimiyeti, teveccühü görülmeye değer...Vatandaşlarımızın mutlu yarınları için gayretle çalışmamıza bizlere destek oluyorlar.  AK Parti olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimize hizmet edebilmek bizler için onurdur. Gösterilen yakın ilgi ve sıcak ev sahipliği için Akarca Köyümüz sakinlerine teşekkür ederim ” dedi.

Açıkgöz'ün ziyaretlerine vatandaşlar yoğun ilgi ve sevgi gösterisinde bulundu.