AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir kapalı pazar yerinde hem esnafla hem de pazar alışverişinde bulunan hemşehrilerini dinledi. 

Pazar alışverişi yapan Milletvekili Açıkgöz, hem pazar esnafıyla hem de pazar alışverişi yapan hemşerileriyle sohbet ederek, gündeme ilişkin hemşerilerinin görüşlerini aldı. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Nevşehir Kapalı Pazar Yerindeki esnaflarımıza Pazarcılar Esnaf Odası Başkanımız Selim Özmen ile birlikte hayırlı ve bereketli kazançlar dileyerek; Temizlik, Maske, Mesafe kurallarına riayetle güvenli alışveriş yapan hemşerilerimizle de hasbihal ettik." ifadelerini kullandı.

Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Selim Özmen'in de eşlik ettiği ziyarette pazardan alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Milletvekili Açıkgöz vatandaşlardan da yoğun ilgi gördü.

Nevşehir Milletvekili Açıkgöz'ü aralarında pazar alışverişi yaparken görmekten son derece mutlu olduklarını ifade eden vatandaşlarda, Nevşehir'e yatırımlar ve hizmetler nedeniyle teşekkür edip, yoğun gündemiyle Gazi Mecliste başarı dileğinde bulundular.