Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz'ün de katılımlarında parlamentodaki doktor, eczacı ve diş hekimlerinden oluşan sağlıkçı kökenli milletvekilleriyle kahvaltılı toplantıda buluştu.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Eczacı Mustafa Açıkgöz, Sağlık Bakanımız Sayın Ahmet Demircan'ın ev sahipliğinde sağlıkçı kökenli milletvekilleriyle Sağlık Bakanlığının Bilkent'teki yeni binasında "istişare" toplantısı düzenlediğini kaydetti.

Açıkgöz, Sağlıkçı Milletvekili arkadaşlarımızla Genel olarak sağlık sektörü ve sağlık turizmi konusunda görüşlerin masaya yatırıldığı toplantıda Sayın Bakanımızla karşılıklı görüş alış verişlerinde bulunduk. Toplantı oldukça verimli geçti. Ben bu vesile ile Sayın Bakanımıza bu güzel toplantı ve böylesine güzel bir organizasyon için teşekkür ediyorum dedi.

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'da toplantı sonrasında yaptığı açıklamada,"Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki sağlıkçı milletvekillerimizle kahvaltıda bir araya geldik. Davetimize icabet ettikleri için mutlu olduk, görüş ve fikirlerinden istifade ettik. Herşey daha iyi sağlık için... "dedi.