AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan referandum öncesinde Ürgüp ilçesine bağlı Şahinefendi Köyüne konuk oldu.
Referandum Ziyaretleri kapsamında Şahinefendi Köyünün konuğu olan Milletvekili Açıkgöz, burada köy sakinleriyle istişarede bulundu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini içeren Anayasa Değişikliğinin 18 maddesini anlattı.

Açıkgöz, Köy köy dolaşıp 'Evet' için destek istiyor...

Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, ‘Ürgüp'ün Şahinefendi köyü AK Kadroyu bağrına bastı. Güçlü Türkiye İçin Evet, diyen hemşerilerimiz, ‘biz tek milletiz, birliğimiz ilelebet bozulmaz’ dediler. Kendilerine şükranız.’ İfadeleriyle minnet hislerini dile getirdi.

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, "16 Nisan tarihi okuma değil tarihi yazma dönemi. Bu vatan, devlet, millet meselesi. Onun için sonuna kadar evet" dedi.

‘Tek Devlet, Tek Millet, Tek Vatan, Tek Bayrak’ umdelerine atıfta bulunan Milletvekili Açıkgöz, ‘Bizim yegane gücümüz kardeşliğimizdir. Önceliğimiz, Bütün miminler kardeştir, ilahi emri doğrultusunda ezelde verdiğimiz ahdi, ilelebet tutmaktır.’ diye konuştu.

Açıkgöz Şahinefendili vatandaşlara yaptığı konuşmasında, AK Dava siyasetinin eser siyaseti temeline dayandığını, 15 yıllık süreçte her alanda reform düzeyinde yatırımlar ve hizmetler verildiğini hatırlatarak, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin de bir eser olduğunu, ülke geleceği için atılmış tarihi bir adım hükmü taşıdığını kaydetti.

“Bu Vatan, Devlet, Millet Meselesi, Sonuna Kadar Evet”

Eğer 15 Temmuz’da bu ülkenin başında Recep Tayyip Erdoğan gibi bir Cumhurbaşkanı, AK Parti gibi güçlü bir hükümet olmasa neler olurdu acaba? Her zaman Erdoğan gibi bir lideri nerden bulacak bu ülke? Yeni sistem bu ülkenin istikrarını, kişilere veya partilere endeksli kalmadan, milletin gözetiminde ve milletin kararıyla güvenceye alıyor. Her alanda Türkiye’yi istikrar içinde şahlandıracak yeni sisteme bütün gücümüzle “EVET” diyoruz.
Evet, Evet, Evet!


Şahinefendililerin topyekun ve tek yürek halinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine ‘Evet’ kararında birleşeceklerinden şüpheleri bulunmadığını belirten Milletvekili Açıkgöz, ‘Nevşehir'in tüm ilçe,belde ve köyleriyle bu tarihi duruşu, Anadolu insanımızın asalet ve vakarı, Şahinefendilerin feraset ve basiretleri ‘Güçlü Türkiye için Evet’i ifade ediyor. Acıgölü, Avanosu, Gülşehiriyle, Kozaklısı, Hacıbektaşı, Derinkuyusuyla Ürgüp'ümüzde tüm NEVŞEHİR'imizde izzetine yakışanı yapacak, 16 Nisan’da evetleriyle Güçlü Türkiye yol haritasına destek vereceklerdir.’ dedi.

Nevşehir Milletvekili Açıkgöz'e Şahinefendi köyünde AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Aynur Asiltürk ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ile partililer eşlik etti.