Her fırsatta 7’den 70’ine tüm vatandaşlarla kucaklaşmaya özen gösteren AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, bu akşamda merkez ilçeye bağlı Kaymaklı beldesinde teravih namazını vatandaşlarla birlikte kıldı, namaz sonrası esnafları ziyaret ederek Ramazan-ı Şeriflerini tebrik etti.

Mahalle, Köy, belde, ilçe ziyaretlerinde vatandaş buluşmalarını ara vermeden sürdüren, iftar öncesi ve iftar sonrası esnaf ziyaretlerine devam eden Milletvekili Açıkgöz, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanıyor.

Önceki gün, Kaymaklı sakinleriyle bir araya gelen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Ramazan ayının sevincini, coşkusunu ve manevi havasını hemşehrilerimiz ile yaşamanın önemli olduğunu vurguladı. Açıkgöz, ziyareti sırasında yoğun ilgisiyle karşılaştığı Kaymaklılı vatandaşlarla sohbet edip, esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu. 

Ramazan Ayı’nın; ibadetin, toplumsal dayanışmanın, paylaşmanın, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin en yoğun yaşandığı ay olduğunu ifade eden Milletvekili Açıkgöz; Kaymaklı beldemizde teravih namazı sonrası hemşehrilerimizle Ramazan’ın bereketini paylaşmaya ve gönül seferberliğimize devam ediyoruz." dedi.

İftar, teravih ve sonrasında farklı bir yerde hemşehrilerimizle buluşmaya özen gösterdiklerini vurgulayan Milletvekili Açıkgöz, huzur ve bereket iklimi Ramazan’ın, Nevşehir'de ayrı bir atmosferde idrak edildiğine dikkat çekerek, “Ramazan ayının güzelliklerini Nevşehir il genelinde tüm hemşerilerimizle birlikte yaşıyoruz. Bu çerçevede her akşam iftar, teravih ve sonrasında farklı bir mekanda vatandaşlarla buluşuyoruz. Gerek iftar sofraları gerekse teravih namazları birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirdiğimiz manevi ortamlardır. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi her zaman daim kılsın. Vatandaşlarımızla buluşmamızda sadece sohbeti değil, ekmeğimizi, mutluluğumuzu ve hüznümüzü de paylaşıyoruz. Birlikte huzurla geçireceğimiz nice ramazanlar diliyorum” ifadelerini kullandı.