Nevşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Turizm Film Festivali’nin ilk film gösteriminin gala töreni Nevşehir Kalesi yanındaki  Kayaşehir’de gerçekleştirildi.

Uluslararası Turizm Filmleri Festivali'nin Açılış Galasında konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Dünyada eşi ve benzeri olmayan fantastik, mistik, dünyanın en güzel coğrafyasına ve en güzel şehrine hoş geldiniz." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı konuşmasında şunları ifade etti; "Sinemanın toplum üzerindeki gücünü biliyoruz. #Kapadokya’yı daha da iyi tanıtacak Uluslararası Turizm Filmleri Festivali Nevşehir Belediyesi ev sahipliğinde bugün başladı.

Özellikle TC. Kültür Turizm Bakanımız Sn Mehmet Nuri Ersoy’a, film festivali komitesine, şehrimizin değişimine katkı sağlayan Sn Rasim Arı Başkanıma ve Sevdamız Nevşehir’in tanıtımına katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. 

Medeniyetlerin Beşiği, Turizmin Başkenti Kapadokya'mızda Dünya Buluştu... 

Uluslararası Turizm Filmleri Festivali; doğal stüdyosu, eşsiz güzellikleri, peribacalarıyla bezenmiş manzarasıyla Sevdamız Nevşehir, Kapadokya'mızda gerçekleştiriliyor. Yerli ve yabancı tüm konuklarımızı her daim bekliyoruz..." dedi.

Açılış Galası Törenine, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, AK Parti İl Başkanı M.Rauf Yanar, İlgili Kurum Amirleri, çeşitli ülkelerden katılım sağlayan turizm otoriteleri ile yapımcı ve yönetmenler katıldı.,