AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz ,Birlik Vakfı  Nevşehir Şubesi ile Dünya Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği(DERSİAD)  Nevşehir Şubesi’nin birlikte düzenlediği  Birlik ve Kardeşlik İftarına katıldı. AK Parti  27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz burada yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün Nevşehir’de yaptığı mitinge katılımlarından dolayı tüm Nevşehirlilere teşekkür etti.

16 Nisan 2017 tarihindeki referandum ile Türkiye’nin artık  milli ve yerli bir yönetim  modeli olan Cumhurbaşkanlığı  Hükümet Sistemine  geçilmesini vatandaşların onayladığını hatırlatan Açıkgöz, 24 Haziran tarihindeki seçimle bu sistemin uygulanmasına başlanacağını kaydetti.

Açıkgöz,  Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilli seçimlerinde Türkiye’de yine ilk kez ittifak uygulamasının gerçekleştirileceğini  dile getirerek  söyle konuştu: “ 24 Haziran tarihindeki seçimlerde iki ittifak oluşumu var. Biri aziz milletimizin ellerinde sadece bayraklarıyla, hain FETÖ terör örgütü mensuplarının yaptığı darbe girişimini etkisiz bırakmak için sokağa çıkarak verdikleri köklü bir kahramanlık destanı ile ortaya koydukları Cumhur İttifakı, diğer yanda da 15 Temmuz gecesinde sokağa çıkanları mahkum ettireceklerini, hapisteki hain terör örgütü mensuplarının serbest bırakılacağı  düşüncesini paylaşan, dünya görüşü ve siyasi yöndeki görüşleri tamamen birbirlerinin zıttı olan partilerin yer aldığı ve  sadece Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı ana hedef olarak belirleyenlerin ortaya koydukları Millet ittifakı. Ben onları Şer ittifakı olarak isimlendiriyorum. Adeta 15 Temmuz hain darbe girişiminin rövanşını almak amacıyla hareket ediyorlar. Bu Şer ittifakının 4 partisinin de temel düşüncesi, sırtını terör örgütleri PKK ve PYD’ ye dayayan HDP Eş Genel Başkanının özgürlüğüne kavuşması.  Ancak Türk Milleti, milletin ve ümmetin umudu olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a her zamankinden daha fazla sahip çıkacak, onu güçlü Meclis ile daha rahat çalışmasına imkan sağlayacaktır. Cenab-ı Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. ” dedi.

Seçim çalışmalarında ziyaret ettiği vatandaşlarımızın herşeyin farkında olduğunu belirten Açıkgöz konuşmasında, "Türkiye’nin artık bölgesinde oyun kurucu olduğunu söyleyen vatandaşlarımızın ortak görüşü: “İsrail vahşetine cesurca karşı duran tek lider için 24 Haziran’da sandığa gideceğiz diyor.” diyor. Buda apaçık şunu gösteriyor ki; "Recep Tayyip Erdoğan sadece kahraman milletimizin lideri değil; ümmetin de lideri, ümmetin de umududur. İlk kıblemiz Kudüs’ü koruyamazsak; son kıblemiz Mekke’ye sahip çıkamayız. Kudüs, Müslümanlarındır. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile Vakit Birlik Vakti, Vakit Türkiye Vakti’dir. Yaparsa AK Parti Yapar..." dedi.