AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz; "1 OY'dan bir şey olmaz deme UNUTMA Güçlü Türkiye için 1 OY’un VAR. 1 "oy"un bile önemi çok büyüktür" dedi.

24 Haziran'da Türkiye'nin bir yol ayrımına gireceğini ifade eden Açıkgöz, "24 Haziran bir makas değişimi olacak. Yüzyıllık Parlamenter Sistem'den Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçeceğiz. Bu sistem daha güçlü karar alma, hızlı bürokrasi, engel ve sıkıntıları anında yerinde çözüme kavuşturacak. Koalisyonlar ve çift başlılıklar bu ülkede bir daha olmayacak. Sağlam bir iradeyle bu ülke yönetilecek" diye konuştu.

Açıkgöz, "24 Haziran'da Neden Recep Tayyip Erdoğan ve Neden AK Parti ...? "

Açıkgöz; "Biz muhalefet gibi sandıkta istediği sonucu alamayınca, milleti suçlayan hatta hakaret eden bir siyasi parti değiliz, asla da olmadık. Biz önce iğneyi kendimize batırdık." Hatayıda suçuda kendimizde aradık. Ama bunlar Milletin iradesine isyan ederek olmadı küçümseyen ve hakaret boyutlarına varan ifadelerle hep suçlu olarak Yüce Milletimizi ve oy verdikleri Erdoğan'ı suçlu gördüler göstermek istediler.  İşte bizim onlardan farkımız bu.

Dindarların ezilmesini, horlanmasını, aşağılanmasını, kendini saklama gereği duymasını, halkın “bidon kafalı” denilerek küçümsenmesini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öcülüğünde AK Parti ile halkımızla birlikte el ele aştık…

Başörtülülere önce üniversitelerin, sonra memuriyetin, nihayet milletvekilliğinin, bakanlığın, başbakanlığın, hatta Cumhurbaşkanlığının yolunu açtık… Sadece başörtülü olduğu için dışlanan, “Karafatma” benzetmesi yapılan, hatta ekranlardan hakaretlere uğrayan kardeşlerimizi rahatlattık...

İsrail’e “hadi be!” dedi… Mavi Marmara olayında dimdik durdu… ABD, AB ve İsrail’e rağmen İslâm dünyası ile ilişkilerini sıcak tuttu… Dünyanın tersine bir tavır sergileyip Mısır’daki darbeye“darbe”, Suriye’deki olaya, “Esad katliamı” dedi… Müslüman kardeşlerimize Ensar oldu kucak açtı.

Unutmadık...! Unutmayacağız...

2002'de AK Parti gelene kadar İlaç ve hastane kuyruklarını, paranla benzin, tüp alamadığın dönemleri, susuzluğu, çaresizliği, yoklukları, yolsuzlukları, yoksulları unutmadık. Ama Allaha şükürler olsun ki, AK Parti iktidarı ve Sayın Cumhur başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Yeni Türkiye'de Önce, Türk Lirası'ndan 6 sıfırın atılması, ekonomide dönüm noktalarından biri olarak tarihe geçti.  Sağlıkta, eğitimde, sanayide, teknolojide, enerjide, turizmde, tarımda, Savunma sanayide, ulaşımda yaşanan gelişmeleri hep birlikte yaşadık, yaşıyoruz. Dünyanın en büyük hava limanı hizmete başlıyor. İşte Allahın izniyle Nevşehir'imizde Hızlı Tren için artık gün sayıyor. Unutulmasınki AK Parti'nin Davası Türkiye'nin Davasıdır. Allah izin verirse 24 Haziran'da halkımız gereğini yapacaktır. Biz Milletimize onlarda bize inanıyor. Ve Anadolunun bu kadim kenti cennet köşemiz NEVŞEHİR'li hemşehrilerimiz Vakit NEVŞEHİR VAKTİ diyerek 3-0 ve VAKİT TÜRKİYE VAKTİ diyerek te Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkarak Başkan yapacağız, bundan bizde eminiz, Reisimizde emin Türkiye'de emin" dedi.

Artık Diriliş ve Şahlanış ile YÜKSELMEYE Hazırmısın NEVŞEHİR!

Oyumuzun birini
Büyük Ustamız
Recep Tayyip Erdoğan’a verirken, diğer oyumuzu da mutlaka AK Parti ye kullanalım. Oyumuzu AK Partiye kullanırken de 
Tercih/Evet mührünü mutlaka AK Parti'nin isim ve logosunun olduğu bölüme vuralım.
#VakitTürkiyeVakti
Allah Yar ve Yardımcımız Olsun...