AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; " AK Parti Talas İlçe Başkanımız Sn. Hasan Nuri Kuş, Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Yalçın, Şehir Protokolü ve Teşkilat mensuplarımızın katılımlarıyla  Cuma namazını Dedeoğlu Camii’nde eda ederek, akabinde Osmanlı evinde Talaslı vatandaşlarımızla sohbet edip, dilek ve taleplerini dinledik." dedi.

Açıkgöz, "Sorunların çözümünün sadece AK Parti'de olduğunu vatandaşlarımızda biliyor"

AK Parti'nin 20 yılda dokunmadığı hiçbir alan, imkanlar ölçüsünde çözemedikleri hiçbir sorun olmadığını söyleyen, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Türkiye kabuğunu kırdı. Uluslararası platformlarda Türkiye artık oyun kurucu. Yön verici. Kural koyucu. Tüm bunlar Sn. Cumhurbaşkanımızın ve milletimizin ona inanmasıyla gerçekleşti. Elhamdülillah. Daha da iyisini yapacağız. Bu vesile ile bizleri her zaman samimiyetle karşılayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Nevşehir Nevşehir Dedikleri Patatestir Yedikleri... 

AK PARTİ Talas İlçe Teşkilatıyla bir araya gelen Milletvekili Açıkgöz ; "AK PARTİ Talas İlçe Teşkilatımızla bir araya geldik. Bu gök kubbe altında aynı idealler, aynı hedefler için omuz omuzda verip mücadele etmenin keyfi bambaşka. Hele ki söz konusu vatanımızsa…" dedi.

Daha sonra ilçe teşkilatında kendisine ikram edilen Nevşehir patatesinden tadan Açıkgöz; "Taze pişmiş patates, Masa tenisi , Ve boks,  Talas gençliği eğlenceli vakit geçirmenin formülünü bulmuş. Biz de istifade ettik. Ancak aklım hâlâ patateslerde..."