İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanvekili Bilal Erdoğan ve AK Parti Nevşehir Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz ve İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkan vekili Bilal Erdoğan’ın Başkan Memduh Büyükkılıç’ı ziyaretinde Vali Şehmus Günaydın, Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ve AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu da yer aldı.

Erdoğan ve Açıkgöz, ziyaretinde Başkan Büyükkılıç’a “Hayırlı olsun” dileklerinde bulundu. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.  

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz; "Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı olarak 11. Bölge kapsamında sorumlu olduğumuz kadim şehirlerimiz Kayseri’mizdeyiz.  Kayseri BSB Başkanımız Sn Baskan Memduh Büyükkılıç hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Tecrübe ve birikim ile Gönül Belediyeciliğine devam" dedi.