AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir'in Kozaklı  ilçesine bağlı köyleri ziyaret ettiler. Milletvekilleri yaptıkları köy ziyaretlerinde incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İncelemelerinin ardından köylülerle bir araya gelen Milletvekilleri Açıkgöz ve Gizligider, burada muhtarlardan köyün sorunlarını dinlediler.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, sorunların tespiti ve çözümü için halkın arasında olmanın önemli olduğunu dile getirerek, "Meclis çalışmalarımızın dışında kentimizin her noktasına ulaşarak halkımızın sorunlarını ve çözümü için çaba harcıyoruz.” dedi.

Milletvekili Gizligider'de "Şehit Hakan DEMİRCİ için düzenlenen yemek programından sonra Akpınar ve Abdi köylerimizi ziyaret edip, sorunlar hakkında istişare ettik."dedi.


Köy ziyaretlerinde Nevşehir Milletvekilleri Açıkgöz ve Gizligider'e,Kozaklı AK Parti İlçe Başkanı atih Aral, il genel meclis üyesi Akif Kabukcuoğlu eşlik ettiler.

Nevşehir Milletvekilleri ziyaret kapsamında Kozaklı ilçesine bağlı Taslihöyuk köyünde şehit cenaze yemeği, Akpinar köyü, Abdi köy ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya geldiler.