AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe ile birlikte Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'yı ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekillleri Açıkgöz ve Menekşe, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile bir araya gelerek Nevşehir’de devam eden ve yapılması planlanan sağlık yatırımları hakkında istişarelerde bulundu.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile Nevşehir'in sağlık yatırımları ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunduklarını söyledi.

Milletvekili Açıkgöz, "Sağlık Bakanımız  Dr. Fahrettin Koca’yı Milletvekilimiz Yücel Menekşe ile Gazi TBMM’de ziyaret ederek, Sevdamız  Nevşehir’imizin sağlık altyapısı ve faaliyetleri hakkında genel istişarelerde bulunduk. Yine Nevşehir’imizdeki yapımını planladığımız sağlık yatırımları üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Yakın ilgileri ve Nevşehir’imize destekleri için Sn Bakanımıza teşekkürler" dedi.

Açıklamasına devam eden Milletvekili Açıkgöz: “ Sayın Bakanımız Nevşehir’imize çok değer veriyor, desteklerini hiçbir zaman esirgemiyor. İlimize olan ilgisinden ve desteğinden dolayı Nevşehirli tüm hemşehrilerim adına kendisine çok teşekkür ediyorum. Yine Koronavirüs ile mücadelede üstün gayretlerinden dolayı Sayın Bakanımıza ve şahsında tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.