Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yaz Spor okulları açılış törenine Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir katıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yaz Spor okulları Damat İbrahim Paşa Spor salonunda düzenlenen törenle başladı. Yaklaşık 4 bin öğrencinin kayıt yaptırdığı yaz spor okullarının açılışına öğrencilerin yanı sıra öğrenci velilerinin de büyük ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı.

Açıkgöz; “Yaz Spor Okullarımız, Sizleri Bekliyor”

AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, Nevsehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 4000’i aşkın sporcumuzun ve çocuklarımızın kayıt yaptırdığı ‘Yaz Okulları’mızın açılışını Nevşehir Valimiz Sn İnci Sezer Becel’in ve hazirunumuzun katılımıyla gerçekleştirdik.

“Sağlıklı yarınlar için bugünden spor şarttır. Katılımın bu derece yüksek olması bizleri memnun etti. Hijyen koşullarında çocuklarımızın spor ve sanat alanındaki faaliyetleri bedensel ve ruhsal sağlıklı gelişimleri adına faydalı olacaktır. #SevdamızNevşehir” dedi.