AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "3 Yıl aradan sonra bu büyük buluşmaya ev sahipliği yapan Nevşehir'imiz Cumhuriyet tarihinin en kalabalık mitinginede imza atarak, Başkomutanı, Ümmetin umudu, Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı bağrına bastı" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, "Yine tarih yazdın Nevşehir'im, Teşekkürler Nevşehir!

Açıkgöz; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Nevşehir'de düzenlenen mitinge olağanüstü bir katılımla ilgi gösteren bütün hemşehrilerine teşekkür etti.  Açıkgöz, Böylesine bir miting şimdiye kadar  Nevşehir tarihinde gerçekleşmedi. Nevşehirlililerin  gönlünde taht kuran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine saatler öncesinden giderek meydanı dolduran hemşerilerimiz Dünya Liderini yalnız bırakmadı. Olağanüstü gayret gösteren tüm AK Parti Teşkilatı dava arkadaşlarıma ve güvenlik güçlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Açıkgöz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Nevşehir'den çok mutlu bir şekilde ayrıldığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan : "2023’ün, 2053 ve 2071’in Büyük Türkiye’sini inşa etmek için çıktığımız yolda bugün Nevşehir’in coşkusu, bizlere güç kattı, ilham verdi. Teşekkürler Nevşehir!"