Geçtiğimiz hafta Sivil Toplum Kuruluşlarına ziyarette bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Kemal Semiz, STK ziyaretlerini sürdürüyor.

Aday adayı Semiz, sırasıyla Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Kemal Ay, Ziraat Odası Başkanı Salih Çelikbaş ve Çalış Belediye Başkanı Alpaslan Özer'i makamında ziyaret ederek projelerini anlattı ve destek istedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Kemal Semiz, “Sivil toplum kurulumlarımızın önemi tartışılamaz. İnşallah seçildiğimde de STK’larımızla sürekli istişare içerisinde olacağım” dedi.

STK ziyaretlerin ardından gazetemize açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Kemal Semiz, sivil toplum kuruluşlarının önemine değinerek; “Oluşturdukları güç ile demokrasinin vazgeçilmezi olan sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerimiz devam ediyor. 24 Haziran seçim sürecine ilişkin Temayül ve Mülakatların ardından hiç ara vermeden ziyarette bulunduğumuz sendika, dernek ve oda başkanlarımıza yönetim kurulları ve üyelerine kendimizi tanıtıp projelerimiz anlattık.

Öncelikle gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı hepsine tek tek teşekkürlerimi sunuyorum.

Partimiz kurulduğu günden bu yana toplumun her kesimini kucaklayan hizmetleriyle milletin gönlünü fethetti ve 17 yıldır iktidarda.

İnşallah 24 Haziran seçimlerinde de yine milletimiz AK Parti’yi iktidara taşıyarak, Yeni Türkiye, Güçlü Türkiye ve Hedef 2023 vizyonuna ulaştıracaktır.

Bu anlamda STK’ların önemi tartışılamaz. İnşallah hizmet aşkı ile çıktığım bu yolda meclise gidersem STK’larımızla birlikte projelerimizi yürüteceğiz” dedi.

Bu şehirin bir evladı olduğunu ifade eden Kemal Semiz, aynı zamanda yıllardır siyasetin içerisinde halkın beklentilerini dinleyip, sorunların çözümü noktasında projeler ürettiğine dikkat çekerek; “Burası benim memleketim. Seçilip meclise gitsem de görev sürem bittiğinde yine döneceğim yer memleketim olacak. İşte o zaman alnımız açık bir şekilde halkımızın içinde dolaşabilmek en büyük servetimiz ve yapacağımız hizmetlere de ‘Allah razı olsun’ denilerek aldığımız dualar kazancımız olacaktır” diye konuştu.

Aynı zamanda geçmiş yıllarda birçok sivil toplum kuruluşunda aktif görevler üstlenen Semiz; STK’larımızın da sorunlarını ve çözümlerini yakından bilen biri olarak, STK’larımızın güçlenmesi için büyük bir özveri ile çalışacağım” diyerek sözlerini tamamladı.