27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Elektronik Mühendisi Yavuz Yapar, 24 Haziran Genel seçim süreci tüm hızıyla devam ederken yaptığı açıklamasında "Nevşehirli vatandaşlarımızın önce hayır dualarını sonra desteklerini istiyorum."dedi...

Yapar açıklamasında şunları ifade etti;

Saygıdeğer Tüm Dost, Akraba ve Hemşehrilerimin Hayır Duasına ve desteklerine İhtiyacım Var.

Kişinin hayatını değiştiren önemli anlar vardır. 28 Nisan İtibari İle hayatımın en önemli kararlarından birisini vermiş bulunmaktayım. Bu yolculuğun hayatımdaki en zor yolculuklardan birisi olduğunu biliyorum, ancak kolayı herkes BAŞARIR önemli olan zoru başarmaktır.

Bu Ülkenin 2023 hedeflerini gerçekleştirecek ekibin içerisinde olmak, her türlü zorluğa katlanmaya değer. Bu zamana kadar edinmiş olduğum bilgi birikimim ve tecrübem Ülkemizin 2023 hedeflerini gerçekleştirmede bir araç olabilecektir.

Kişi daima doğup büyüdüğü, yerlere hizmet etmeyi arzular. Doğup büyüdüğüm,  Nevşehir’in bir evladı olarak hep Nevşehir ‘e hizmet etme arzusu ile yaşadım. Bu düsturdan hareketle uzun yıllar PTT ve Türk Telekom kurumlarında mühendis ve yönetici olarak hizmet eden bir hemşehriniz olarak mesleki görevim nedeniyle çalışmalarım da önceliğim hep Ülkeme ve Nevşehir’e değer katmak yönünde olmuştur. 

Ülkemizin 2023 hedeflerinde Nevşehir’i bir adım öne çıkarmak, daha fazla pay almasını Sağlayabilmek İçin 2018 genel seçiminde Nevşehir'den tekrar aday adayı olmaya karar verdim. 

Tüm akraba, dost ve değerli Nevşehir halkımızın hayır dualarını ve desteklerini beklerim.

Hakkımızda en hayırlısını bilen Allah (Cc), hayırlara vesile eylesin. 

Allah yar ve yardımcımız olsun.

Yavuz YAPAR
Elektronik Mühendisi
Ak Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı 

 

--------------------------------------------------

Yavuz YAPAR Kimdir?       
Kısa Özgeçmiş

15.12.1961 yılında Nevşehir Tahta Cami Mahallesinde doğdum. 
İlk, orta ve lise öğrenimimi Nevşehir’de tamamladım. Kayseri Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektronik bölümünden Elektronik Mühendisi olarak mezun oldum. 1983 yılında Kayseri PTT Başmüdürlüğünde göreve başladım. 
1984-1986 yıllarında askerlik görevimi yaptım.
1983–2017 yılları arasında PTT ve TÜRK TELEKOM A.Ş ‘de Kayseri, Uşak, Gümüşhane, Ankara ve Nevşehir illerinde Mühendis ve Yönetici olarak görev yaptım.        
2015 yılından itibaren 12 yıl süreyle yürüttüğüm Nevşehir İl Telekom Müdürlüğü görevimden 30 Haziran 2017 tarihinde ayrılarak Türk Telekom A.Ş Genel Müdürlüğünde görevlendirildim. 
30 Eylül 2017 tarihi itibariyle de Türk Telekom A.Ş. Genel Müdürlüğünde ki görevimden istifaen ayrıldım. 
2017 yılı sonu itibariyle SGK Emekli Sandığı Genel Müdürlüğünden emekli oldum. 
Halen Nevşehir’de Serbest Müşavir Mühendis olarak Elektrik Proje, Taahhüt ve Müşavirlik hizmetlerinde ticari faaliyetlerimi sürdürmekteyim.
2015 yılında yapılan 25. ve 26. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde AK PARTİ ’den Nevşehir Milletvekili aday adayı oldum. 
Evli ve 3 çocuk babasıyım.