AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ve ekibi, 31 Mart'da gerçekleştirilecek olan Mahalli Seçimler için çalışmalara başladı. Bu kapsamda ilk ziyaretlerini Nevşehir Merkez Sümer Mahallesinde Hasta, Yaşlı, Taziye, Yeni doğan, Yeni Evlenen Çift ziyaretleri ile gerçekleştirdiler.

AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç "Yerel seçimlerde Nevşehir genelinde başarıyı yakalayacağız. Buna motive olmuş, inanmış bir teşkilatımız var" dedi. 

Başkan Ayşe Bilgiç yaptığı açıklamasında; "İnanmış AK Teşkilatımızla Seçimlere Hazırız”

"Türkiye'miz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2023 hedeflerine hızla ilerliyor. Bu anlamda, AK Parti’nin yerel seçimlerde başarıyı yakalaması için biz kadın teşkilatlarına düşen görev ve sorumlulukların farkındayız. Nevşehir’de milletimizin derdiyle dertlenen, onlarla üzülen ve onlarla sevinen güçlü bir teşkilatımız var. Başarıya inanmış bu teşkilatımızla, birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek AK Parti’nin yerel seçimlerdeki zaferi için sahada etkin bir mücadele içinde olacağız. Yerel seçimlerde Nevşehir il genelinde başarıyı yakalayacağız. Buna motive olmuş, inanmış bir teşkilatımız var. İnanıyorum ki, AK Parti’nin davasını omuzlayan, ülkesi ve milleti için koşturan fedakar kadınlarımız, bu seçimlerden de yüzünün akıyla çıkacaktır." dedi.

Bilgiç; "Cennet kokusu Analarımız, bacılarımız ve kız kardeşlerimiz ile el ele vererek 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel seçimler için Nevşehir Merkezi, İlçe ve tüm Beldelerinde yine REİS'imizin liderliğindeki bu büyük davamızı ve AK Partimizi en güzel şekilde taşıyacağız.