“AK PARTİ 12 YILDIR MİLLETİN EFENDİSİ DEĞİL HİZMETKÂRI OLMUŞTUR”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar,  partilerinin kurulduğu günden bu zamana kadar halkın efendisi değil hizmetkârı düsturu ile hizmet ettiğini belirtti.
AK Parti’nin 12. Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Sunar, “14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti 12 yıldır her daim milletin istikametinde yürüyerek Türkiye'ye çağ atlatacak büyük dönüşümlere imzasını atmıştır” dedi. 
AK Parti’nin Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine yükseltip daha ileriye götürmek için çalıştığını kaydeden sunar; “AK Parti'nin kurulmasıyla birlikte ortaya çıkan samimiyet, azim ve kararlılık karşısında karanlıklar aydınlığa dönüştü, perdeler savrularak millet için güzel günler başladı. 12 yıl önce Türkiye'nin ufkuna bir güneş doğdu. Partimiz milletine hizmet etmek için çalıştı, çabaladı. Öncelikli olarak bölünmüş yollarla başladığımız hizmetler, adalet sarayları, demiryolları, doğalgaz şebekeleri ve daha birçok proje ile ilklere imzasını atmaya devam etmektedir” diye konuştu.  
Sunar, hem Türkiye için hem de Nevşehir için devrim niteliğinde ki hizmetlerin ve yatırımların hız kesmeden sürdürüldüğüne dikkat çekerek; “11 yıllık iktidarımız boyunca ülkemize itibar kazandırdık. Yurt içinde ve yurt dışında tarihi eserlerimizi restore ettirerek tarihimize sahip çıktık. IMF'ye olan borçlarımızı sıfırladık, IMF'ye borç verir ülkelerden olduk. Mazlum milletlerin yardımına koştuk. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayetli ve halkıyla bütünleşmiş yönetim anlayışıyla, ekonomi büyüdü, istikrar ve huzur sürdü. AK Parti, hizmet için vardır, hizmet ettiği için de halkımızın gönlünde mümtaz bir yer edinmiştir. Partimizin 12. kuruluş yıldönümü öncelikle milletimize, ülkemize ve partililerimize hayırlı olsun temennisinde bulunuyorum” diye konuştu.