Ak Parti Nevşehir Milletvekili Aday adayı Abdurrahim Çöloğlu, 28.02.2015 Cumartesi günü yapılan temayül yoklamasıyla ilgili tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Çöloğlu, Ak Parti Nevşehir İl Başkanlığının Kapadokya Kültür Merkezinde düzenlediği temayül yoklamasında, "Herkes oyunu güzel bir şekilde kullandı. Teşkilatımızda temayüle büyük ilgi ve alaka gösterdi, Birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde geçen Ak Partimize yakışır bir temayül oldu." dedi.

Temayül yoklamasında kendisine ilgi ve alaka gösteren teşkilat mensuplarına teşekkür eden Çöloğlu, "Temayülden çıkan sonuca saygılı olacağız. Teşkilatımız kime inandıysa ona oyunu kullandı. Şahsıma gösterilen ilgi ve alakaya çok teşekkür ediyorum. Özellikte İl Başkanımız M.Ali Tanrıver'in tarafsızlığı ve herkesi kucaklayan tutumuna; erdemli duruşuna teşekkür ediyorum. Gençlik Kollarımıza, kadın kollarımıza ve tüm teşkilatımıza teker teker teşekkür ediyorum.

Artık temayülü de geride bıraktık. Biz kaldığımız yerden programlarımıza devam edeceğiz. Bu davaya gönül vermiş bir kişi olarak yılmadan usanmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

“Bizler bu kutsal dava için göreve talip olduk, takdir Yüce Rabbimindir. Ziyaretlerim boyunca beni son derece sıcakkanlı karşılayan, bizleri kabul eden ve en önemlisi Yeni Türkiye yolunda bende varım diyen tüm parti mensuplarımıza bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.