AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday adayı Yavuz Yapar, Belde Belediye Başkanlarını ziyaret etti.
 
AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Yavuz Yapar, 28 Şubat Cumartesi günü yapılacak olan temayül yoklaması öncesinde belde Belediye Başkanlarını ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Yavuz Yapar ilk olarak Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma’yı ziyaret etti. Yapar burada seçim çalışmaları ile ilgili fikir alışverişinde bulunduğu Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma’dan temayül yoklaması öncesinde desteklerini isterken kendilerini kabul ettiği için teşekkür etti.

Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma ise ziyaretinden dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday adayı Yavuz Yapar’a teşekkür ederken temayül yoklamasında başarılar diledi.


 
AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Yavuz Yapar daha sonra ise Çat Belediye Başkanı Kamil Duru’yu ziyaret etti. Yapar burada, Çat Belediye Başkanı Duru ile bir süre sohbet ederken temayül yoklamasında destek istedi.
Çat Belediye Başkanı Kamil Duru ise ziyaretinden dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Yavuz Yapar’a teşekkür ederken, 28 Şubat Cumartesi günü yapılacak olan temayül yoklamasında başarılar temennisinde bulundu.


 
AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Yavuz Yapar daha sonra ise Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman, Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik, Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, Kalaba Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu ve Çalış Belediye Başkanı Alparslan Özer’i ziyaret ederek 28 Şubat Cumartesi günü yapılacak olan temayül yoklamasında desteklerini istedi.