AK Parti 27. Dönem Milletvekili Adayı Emre Çalışkan, seçim çalışmaları kapsamında Nevşehir'in Avanos ilçesine giderek esnaf ve vatandaşlara ziyaretde bulundu. AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan'a Avanos ilçesinde vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Çalışkan'a Avanos ziyaretlerinde AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Avanos AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Fatih Kesal ve partililer eşlik etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan, ilk olarak partisinin ilçe teşkilatını ziyaretinin ardından Avanos esnaflarını ziyaret etti. AK Parti Adayı Çalışkan, Avanos ziyaretinde 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili erken genel seçimlerinde destek istedi, Esnaflarla bir araya gelerek sohbetti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan'a seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Avanos ilçesinde vatandaşlardan büyük ilgi!

Çalışkan: "Biz Türkiye’nin dünü, bugünü, yarınıyız... Avanos ile güzel yarınlara DEVAM diyoruz..."

Avanoslu vatandaşların büyük ilgi gösterdiği AK Parti Nevşehir 3.Sıra Milletvekili Adayı Emre Çalışkan ziyaretine ilişkin açıklamasında; "Avanos ilçemizde önce partililerimiz ile bir araya geldik. Ardından Avanos'daki vatandaşlarımız ile kucaklaştık. Avanoslu halkımızın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Edoğan'a  olan sevdaları ile şahsıma gösterdikleri sıcak ve samimi yaklaşımları bizleri çok memnun etti. Gördük ki, Eğitimli, kültürlü, Türkiye üzerinde oynanan oyunları görmüş, gözleri pırıl pırıl ışıldayan çok değerli Avanoslu hemşehrilerimiz çok şükür şimdiden kararını vermişler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Rabbim utandırmasın.  Vakit Türkiye vakti İlk günkü aşkla yolumuza devam ediyoruz." dedi.

“HEDEFİMİZ 3-0, OYLARIMIZIN ARTACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ”

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar “Hedef 3-0 inşallah, Allah çok çalışana verir. Gitttiğimiz her yerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Milletvekili Adaylarımıza ve AK Partimize büyük sevgi ve anlatılmaz derecede bir destek var. Allah'ın izni ve Halkımızın teveccühleri ile Nevşehir’de 3 milletvekilini meclise göndermeyi düşünüyoruz. 24 Haziran seçimlerinde Nevşehir’de kemik oyumuzun da artacağına inanıyoruz. Oyunları bozacağız 3-0'la halka himzere koşacağız, İnşallah bunu başaracağız. Durmak Yok Yola Devam.” dedi.

Yanar; Şimdi 'Vakit TÜRKİYE vakti' Şimdi 'Vakit NEVŞEHİR vakti' diyerek yolumuza devam ediyoruz ...