AK Parti Nevşehir'de 2 ilçenin kongresi bugün yapılıyor. Hacıbektaş ve Gülşehir ilçelerinin kongreleri için bütün hazırlıklar tamamlandı. AK Parti Genel Merkezi, Hacıbektaş ve Gülşehir ilçeleri için kongre takvimine 04.11.2017 tarihini belirlemişti.

Ak parti genel merkez tarafından Gülşehir ilçe Başkanlığı için görev verilen Av. Fatih Çiftçi bugün yapılacak olan altıncı olağan kongre için hazırlıklarını tamamladı.


AK Parti Gülşehir İlçe kongresi bugün saat: 14.00'de Gülşehir Belenay Düğün Salonunda yapılacak. Ak Parti Gülşehir İlçe Başkanlığına ataması yapılan Av. Fatih Çiftçi tüm partililerini kongreye davet etti. Çiftçi; "Millete hizmet yolunda kutlu yürüyüşe devam...Yarın saat 14:00 da belediye dügun salonundaki Akparti 6. Olağan ilçe kongremize herkesi beklerim. Saygılar..."

Hacıbektaş'da Koçak'la Yola Devam...!
AK Parti Genel Merkezi Hacıbektaş ilçesinde bir değişikliğe gitmeyerek mevcut ilçe başkanı Yusuf Koçak ile yola devam kararı almasının ardından, 
AK Parti Hacıbektaş İlçe kongresi'nin bugün saat: 11.00'de Hacıbektaş Belediye Düğün Salonunda yapılacağı bildirildi. AK Parti Hacıbektaş ilçe Başkanı Yusuf Koçak kongrede güven tazeleyecek.

Yusuf Koçak partililerine seslenerek, "Bugün Saat 11.00 de Hacıbektaş Belediye Düğün Salonunda Tüm Partılılerımızı Ve Dostlarımızı 6.Olağan Kongremizde Görmekten Mutluluk Duyarım." dedi.

Yusuf Koçak 
Hacıbektaş Ak Parti İlçe Başkanı