AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı Mayıs ayı daraltılmış il meclis toplantısı yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Nevşehir Ticaret Borsası Salonunda gerçekleşen toplantıyı AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran yönetti. İl Başkanı Ali Kemikkıran’nın selamlama konuşmasının ardından başlayan toplantıda teşkilat mensupları istişare ve değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti’nin 20 yılda yapmış olduğu hizmetler ve 2023 seçimi konuşulduğu toplantıda bir araya gelen AK Parti teşkilatı istişare ve değerlendirmelerde bulundu.

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "AK PARTİ Nevşehir ailemizle İl Danışma Meclisi toplantımızdayız. "2023 seçimi AK Parti için, Sn Recep Tayyip Erdoğan için değil Türkiye için önemlidir. AK Parti Nevşehir ailesi olarak ‘Güçlü Türkiye’ için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Nevşehir Ticaret Borsası Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Nevşehir il Başkanı Ali Kemikkıran, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe,  Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, İl Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı, İlçe Başkanları, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Teşkilat Koordinatörleri, İl ve İlçe teşkilat mensupları ile yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.