AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ahde vefa ziyaretleri kapsamında önceki dönemler AK Parti’de görev yapmış İl Başkanlarını, İl Genel Meclis Başkanlarını, Parti Kurucularını ziyaret etmeye devam ediyor.

İl Başkanı Yanar, İlçe Başkanı Yiğitarslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri bugünkü ziyaretleri kapsamında önceki dönemlerde görev yapan belediye meclis üyesi Sedat Cantekin, il genel meclis üyesi Mustafa Erdoğan ve son olarakta il yönetim kurulu üyesi Ömer Yolaç’ı ziyaret ettiler.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar vefa ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasında; "Davamız, sevdamız, vefamızdır bizi bir ve bir arada tutan... Önceki dönemlerde görev yapmış belediye meclis üyemiz Sedat Cantekin, il genel meclis üyemiz Mustafa Erdoğan ve il yönetim kurulu üyemiz Ömer Yolaç’ı ziyaret edip hasbihal ettik.." dedi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan'da açıklamasında, "Bizim anlayışımız partimize bugüne kadar kim hizmet etmişse bir taş taş üstüne koymuşsa hepsi başımızın tacı. Eski yeni diye bir şey yok bizler her zaman AK Teşkilatlarız, bir bütünüz insan odaklı bir partiyiz. Bizden önce emek veren tüm büyüklerimize ulaşacağız ziyaret edeceğiz, parti büyüklerimiz partimizin hafızasıdır. Bu dava hepimizin davasıdır” dedi.