AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti 27. Dönem Nevşehir milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz ve  Emre Çalışkan Kadir Gecesinde Nevşehir Devlet Hastanesinde yatan hastaları ve acil servis çalışanlarını ziyaret ederek moral verdiler.

Hastalara acil şifalar dileyen AK Parti İl Başkanı Yanar ve Milletvekili Adayları Açıkgöz ve Çalışkan, hastalarla sohbet ederek istek ve önerileri hakkında konuştu.

Gerçekleşen ziyaretle ilgili olarak konuşan İl Başkanı Yanar; "Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecemizde hastanemizde yatan hasta ve hasta yakınlarımızı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunup kandillerini kutladık. Ramazan ayının hürmetine Allah hastalarımıza en kısa zamanda şifa vererek sevdikleriyle birlikte olmalarını nasip etsin. Her birinin gecesi mübarek olsun. Rabbım bizleri Kadir gecesinde iyi amel eden ve dua alan kullarından eylesin. Tüm alemi İslamın ve ümmeti Muhammed'in Kadir Gecesi mübarek olsun." ifadelerini kullandı.

AK Parti Nevşehir milletvekili ve 27. Dönem adayı Mustafa Açıkgöz; "Nevşehir Devlet Hastanemizde tedavi gören hastalarımıza ve yakınlarına Kadir Gecesi’nde geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Gece gündüz demeden fedakarca görevlerini yerine getiren sağlık çalışanlarımıza da şükranlarımızı sunduk. “Rabbim tüm hastalarımıza şifa ihsan eylesin İnşaAllah. 16 yıldır sağlıkta reform yapan AK PARTİ’dir. 24 Haziran’da milletimizin desteğiyle daha ileri sağlık hizmetini yine Yaparsa AK Parti Yapar“ dedi.

AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Emre Çalışkan ise; "AK Parti İktidar olarak sağlık alanında önemli işler yaptıklarını söyledi. Vatandaşların her zaman yanında olduklarını ifade eden Usta, "Hep onların daha iyi şartlarda yaşamaları için mücadele ettik. Allah, hastalarımıza en kısa zamanda şifa vererek sevdikleriyle birlikte olmalarını nasip etsin." dedi.