AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları tarafından Kozaklı'da düzenlenen “BENCE GEL” festivali büyük ilgi gördü.

Nevşehir'de eğitim gören yaklaşık Bin 500 üniversite öğrencilerinin katılımında düzenlenen festivalde GAMA müzik grubu verdiği muhteşem konserle gençlere unutulmaz gece yaşattı. 

Kozaklı çay bahçesi konser alanına kurulan ateş varilleri, havai fişek gösterileri ve sıcak hava balonu ateş şovu ile büyülerken, katılımcı gençlere mangalda sucuk ve içecek ikram edildi.

Konserde AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları'nın instagram hesabından “BENCE GEL” etkinliği videolarını etiketleyen 10 kişiye kurayla Kapadokya'da sıcak hava balonu turu şansı yakaladılar.

Dolu dolu bir Kozaklı akşamında gönüllerince eğlenerek stres atan gençler AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı'na teşekkür ederek bu tür etkinliklerin devamını istediler.

Renkli görüntülere sahne olan festivalde gecenin sonunda konser alanını dolduran öğrencilerin muhteşem ışık şovu Kozaklı ilçesini aydınlattı.

AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı yaptığı açıklamasında; "Arkadaşlar, Nevşehire, Güzel atlar diyarı Nevşehire, Kapadokyanın Merkezi Nevşehire hoşgeldiniz.…

Evet gün sizin gününüz, bugün burada olmak, bu havayı bu atmosferi solumak çok hoş.

Peki niye?

Arkadaşlar biz genciz genç ve gençliği, gençliğin ruhunu seviyoruz. 

Biz gençliği x, y, z diye harflere, kalıplara hapsetmiyoruz. Ve biz söylem değil hizmet üretiyoruz, çözüm üretiyoruz, projeleri hayata geçiriyoruz. 

Bizim işimiz, gücümüz, derdimiz gençlik. Gençlik nerede biz oradayız. Biz gençliği anlamaya çalışmıyoruz, biz gençliği yaşıyoruz, gençlerle yaşıyoruz farkta bu işte. Dolayısıyla gençlik denilince ilk ve en kuvvetli adres biziz.

Bizim mottomuz şu;

Zaman, mekan, insan fark etmeksizin. Her zaman, her yerde, herkesle.Sosyolojik yapısı, demografik yapısı hiç önemli değil.

Konserde, söyleşide, seminerlerde, kişisel gelişim kurslarında, üniversitelerde, kafelerde, camilerde, kütüphanelerde, sanayide dediğim gibi gençlik nerede biz oradayız.

Ülkemizin, memleketimiz Nevşehirimizin, bugünün ve yarınların kilit aktörleri bu gençler.  

Gençlik güzel şey, genç olmak güzel gençlerle beraber olabilmek, gençlerin yanında olabilmek çok güçlü, çok kıymetli, çok değerli." dedi.