AK Parti Derinkuyu İlçe Başkanı Bülent Aksoy nezaretinde Ankara'ya giden ilçe yönetim kurulu üyeleri, TBMM'deki milletvekillerini ziyaret etti.
 
Teşkilat üyeleri, Başkan Aksoy ile birlikte TBMM’ye giderek AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider'i, ziyaret etti. AK Partili Derinkuyu ilçe teşkilatı, burada bir süre Milletvekilleriyle görüşerek TBMM çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Daha sonra Nevşehir ve Derinkuyu ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.


AK Parti Derinkuyu İlçe Başkanı Bülent Aksoy, bu sıcak karşılamadan son derece memnun olduklarını ve vekillerimizin yoğun meclis çalışmaları arasında bizlere vakit ayırarak gösterdikleri ilgiden dolayı kendilerine teşekkür eder, TBMM de yasama yapma çalışmalarında başarılar diler, Ülkemiz ve Şehrimiz için yaptıkları ve yapacakları hizmetlerin hayırlı olmasını temenni eder, Tüm Derinkuyu Teşkilatımızın selam ve saygılarını sunarım dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Gazi TBMM’de bizleri ziyarete gelen Derinkuyu İlçe Teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Derinkuyu’nun gelişmesi ve güçlü yarınları için istişarelerimize, milletimizle birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi...

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider'de ziyaretten dolayı son derece mutlu olduğunu söyledi.  Nevşehir’in çözüm bekleyen sorunlarının yanı sıra lokal çözümler bekleyen Derinkuyu ilçemizin sorunlarını yakından takip ettiklerini dile getiren Gizligider, ‘Nevşehir milletvekilleri olarak hemşerilerini mecliste ağırlamaktan onur duyuyoruz. Derinkuyu ilçemizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını görüştük her zamanki gibi konuların yakından takipçisi olacağız.dedi.’