Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Derinkuyu İlçe Başkanı Bülent Aksoy ve yeni yönetim kurulu yaptığı ilk toplantıyla görev dağılımını gerçekleştirmesinin ardından çalışmalara hızlı bir şekilde başladı. Derinkuyu'da kısa süre içerisinde resmi kurumlara, sivil toplum kuruluşlarına, odalara ve esnaflara ziyaretler gerçekleştiren AK Parti yeni yönetimi ilçenin pek çok noktasında farklı gruplar halinde mahalle bazlı çalışmalara hız verdi.

Aksoy: "Reise Sözümüz Var!"
AK Parti’nin yeni yönetiminin çalışmaları hakkında bilgiler veren Derinkuyu İlçe Başkanı Bülent Aksoy; “Bizim Reisimize bir sözümüz var. Derinkuyu’yu AK Belediyecilik ile tanıştıracağız. Derinkuyu İlçe Başkanlığı olarak yönetim kurulu üyelerimizden, Mahalle Başkanlarımızdan ve Belediye Meclis üyelerimizden oluşturduğumuz gruplar ile tüm ilçemizde eş zamanlı olarak aynı günde ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Artık Derinkuyu ilçemizde de AK Belediyeciliğin ayak seslerini daha güçlü duyacağız. Reise sözümüz, vatana borcumuz var” dedi.

Hızlı bir başlangıç yapan AK Parti Derinkuyu İlçe Başkanı Bülent Aksoy ve yeni yönetim kurulu üyeleri ziyaretler kapsamında ilk olarak Derinkuyu İlçe Kaymakamı Murat Öztürk'ü makamında ziyaret ettiler. Başkan Aksoy ve İlçe Yönetimi daha sonra sırasıyla Milli eğitim ilçe müdürlüğü, ödül alan bölge birincisi olan Derinkuyu 15 temmuz şehitleri ilkokulu, İlçe Cumhuriyet Savcılığı, Mal müdürlüğü , ilçe seçim müdürlüğü , ilçe özel idare müdürlüğü, Kavak belediye başkanı Celal Yiğit'i ziyaret  ettiler.

AK Parti Derinkuyu İlçe Başkanı Bülent Aksoy, "İlçe ziyaretlerini il genel meclis üyeleri belediye meclis üyeleri yönetim kurulu üyeleri ve gençlik Kolları siyasi hukuki işler Başkanı Ahmet Yıldırım ile birlik ve beraberlik içerisinde gerçeleştiriyoruz" dedi. 

Ahmet Yıldırım