Nevşehir'in Derinkuyu ilçesi Baş mahalle Şehit Ali Güven caddesi üzerinde gerçekleşen açılışa; Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Kadın Kolalrı Başkanı Ayşe Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, AK Parti Derinkuyu İlçe Başkanı Hakan Demir, Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, TKDK İl Koordinatörü Murat Asiltürk, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz, AK Parti Derinkuyu Belediye Başkan adayı Bülent Aksoy, belde belediye başkan adayları, Belediye ve ile genel meclis üyeleri adayları ve çok sayıda Derinkuyulu katıldı.

AK Parti Derinkuyu Belediye Başkan adayı Bülent Aksoy'un yaptığı selamlama konuşmasının ardından kürsüye gelen Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, seçim bürosu açılışında yaptığı konuşmada, Derinkuyulu vatandaşlarımıza Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını getirdiğini söyledi.

Bakan Pakdemirli, şunları kaydetti: "CHP'nin siyasetini biliyoruz, CHP'nin siyaseti hep çamur, çöp ve çukur siyasetinden öteye gitmiyor..."

Yaptığı konuşmasında Türkiye'yi istikrarsızlaştırmak isteyenlerin çeşitli oyunlar denediğini vurgulayan Pakdemirli, "Üzülerek söylemek istiyorumki artık o CHP bildiğimiz CHP çizgisinden çok uzaklaştı. HDP ile işbirliği yapan CHP ve Millet İttifakı için Sayın Devlet Bahçeli  'zillet ittifakı' ifadesini kullanıyor.  Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'da İllet ittifakı diyor. İşte görüyorsunuz; CHP'nin siyasetini biliyoruz, CHP'nin siyaseti hep çamur, çöp ve çukur siyasetinden öteye gitmiyor. İnşallah bu oyunu hep birlikte 31 Mart'ta bozacağız. Babamızdan, anamızdan, dedemizden, atamızdan kalma oy alışkanlıklarımızı bir tarafa bırakacağız. Kim hizmet edecek, kim proje üretiyorsa, kim vatandaşın gönlünü alıyorsa oyumuzu ona vereceğiz" dedi.

Pakdemirli: Derinkuyu'ya Müjdelerimizle Geldik...

Üreticinin, çiftçinin, köylünün, vatandaşın her türlü sorununa çözüm için çok çalıştıklarını ifade eden Pakdemirli, "Derinkuyu Belediye Başkan Adayımız Bülent Aksoy’un seçim ofisi açılışında, heyecanımıza ve coşkumuza ortak olan kardeşlerimize de müjdelerimiz var. İlk olarak ”Kenevir Üretim İzni” ilçemize hayırlı uğurlu olsun... İkinciside Hastalığa dayanıklı cins patates tohumlarının Tarım Kredi kooperatifi aracılığı ile çiftçimize verilmesi için gerekli çalışmalarımızı başlatmış bulunuyoruz. Derinkuyu ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de; "Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli ile tarımın beşiği Derinkuyu’muzdayız.‬ ‪”Derinkuyu AK Belediyeciliğe Bülent Aksoy’a vereceğiniz destekle kavuşacak inşaAllah. Halkımızın işine, aşına kast edenler ellerini ovuşturarak boşa bekliyor.Milletimiz kazanacak!”‬‪ Belediye İşi Gönül İşi‬" dedi.

AK Parti Derinkuyu Belediye Başkan adayı Bülent Aksoy'da ; Kıymetli hemşerilerim Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli, ilçemiz seçim ofisi açılışında verdiği müjdesinde "kenevir talebimize" hayırlı olsun dedi. İkinci müjdesinde ise, Hastalığa dayanıklı cins patates tohumlarının Tarım Kredi kooperatifi aracılığı ile çiftçimize verilmesi için Tarım bakanımız tarafından talimat verilip çalışmalar başlatıldı. Ben buradan değerli Bakanım Sayın Dr. Bekir Pakdemirli'ye ve Nevşehir Milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Bir teşekkür'de herşeyin en güzeline layık olan sevdamız ve tek derdimiz Derinkuyu'lu hemşehrilerime gelsin. Bu bağmada seçim ofisimizin açılışında bizleri yalnız bırakmayan tüm Derinkuyulu hemşehrilerimize de saygılarımı sevgilerimi sunuyorum" dedi.

Pakdemirli, seçim ofisi açılışını gerçekleştirmesi sonrası Derinkuyulu vatandaşlarla görüştü. 

Müjdeleri ve destekleri için kendilerine teşekkür eden AK Parti Derinkuyu Belediye Başkan Adayı Bülent Aksoy'da, günün anısına Bakan Pakdemirli'ye plaket takdim etti.

Bakan Pakdemirli daha sonra Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinden karayolu ile Niğde’ye hareket etti.