AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir Nevşehir'de AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı ile bir araya gelerek “İstişare ve Değerlendirme" toplantısı gerçekleşti.   

Nevşehir ve Ürgüp'te Üç Kademe İlçe Birim Başkanları İstişare Ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'in başkanlığında, 2023 öncesi izlenecek yol haritası, yapılmış ve yapılacak olan çalışmaların değerlendirildiği toplantıya Teşkilat Başkan Yardımcısı Mustafa Köse, AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, Bölge Koordinatörleri; Melek Şimşek, Davut Coşkun Şiviloğlu, Yusuf Coşkun, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Belediye Başkanı Mehmet Savran, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir yaptığı açıklamada; "Nevşehir’deyiz. Üç kademe il yönetimi istişare toplantımızı gerçekleştirdik. İl Başkanımız Ali Kemikkıran ve tüm Nevşehir teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Türkiye'nin her noktasında teşkilatımızda aynı heyecan, aynı gayret, aynı inanç!" dedi.

AÇIKGÖZ: “NEVŞEHİR, 2023’E HAZIR”

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de, "Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız Sn Erkan Kandemir’i ve kıymetli dava arkadaşlarımızı Sevdamız Nevşehir’imizde ağırlıyoruz. Sn Erkan Kandemir Başkanlığında Üç kademe il yönetim kurulumuzla toplantı gerçekleştirdik; yerel ve genel siyaset üzerine yöneltilen soruları cevapladık, teskilat çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunduk… AK Teşkilatımıza hayırlı olsun." dedi.

Milletvekili Açıkgöz; "Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Ak Parti Nevşehir ailesi olarak ‘Hedef 2023’ diyerek Allah’ın izni, milletimizin desteğiyle hep birlikte yeni bir destan yazacağız." dedi.

Ürgüp'te İlçe Birim Başkanları İstişare Ve Değerlendirme Toplantısı...

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman ve ilçe teşkilatının hazır bulunduğu toplantıda Üç Kademe İlçe Birim Başkanları İstişare Ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir yaptığı açıklamada;"Ürgüp’teyiz. Teşkilat çalışmalarımızı değerlendirmek üzere üç kademe ilçe başkanlarımızla bir aradaydık. Bugün bir kez daha milletimize ve ülkemize hizmet yolunda kalplere dokunmayı bilen teşkilatımızın çalışma heyecanına şahit oldum." dedi.

“Milletimize Hizmetkâr Olmaya DEVAM”

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Genel Başkan Yardımcımız,Teşkilat Başkanımız Sn Erkan Kandemir ile teşkilat buluşmamıza Ürgüp’ümüz ev sahipliği yaptı. İlçe Başkanlarımıza, Belediye Başkanlarımıza ve İGM Üyelerimize gayretli çalışmalarından ötürü teşekkürler…

"NEVŞEHİR'İMİZDE AĞIRLADIK"
Yapılan toplantı sonrasında açıklamada bulunan İl Başkanı Ali Kemikkıran, "Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir'i Nevşehir'imizde ağırladık. İl teşkilatımız, İlçe teşkilatlarımız, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ile bir araya gelerek 2023 öncesi yol haritamızı, yapılmış ve yapılacak çalışmaları değerlendirdik. Nazik ziyaretleri için Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir'e, Teşkilat Başkan Yardımcımız Sn Mustafa Köse'ye, Teşkilat Bölge koordinatörlerimize, AK davamıza gönül vermiş  teşkilat mensuplarımız ve şahsım adına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ise; "Teşkilatlarımızla El Ele Gönül Gönüle; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Sn Erkan Kandemir ve kıymetli heyeti ile birlikte Ürgüp İlçe Başkanlığımızın ev sahipliğinde İlçe Başkanlarımız, İl, İlçe ve Belde Belediye Başkanlarımız, İGM Üyelerimiz, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ile birlikte İlçe Başkanları İstişare Toplantımızı gerçekleştirdik. Ak Parti demek Halka ve Hak’a hizmet demek… Toplantımızın teşkilatlarımız için verimli ve hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

"ŞAHSIM VE ŞEHRİM ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM"
“İstişare ve Değerlendirme” toplantısı yaptıklarını belirterek açıklamada bulunan Belediye Başkanı Mehmet Savran ise, "AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir, Teşkilat Başkan Yardımcımız Sayın Mustafa Köse, Bölge Koordinatörlerimiz, İl Başkanımız, Milletvekillerimiz, İl Kadın Kolları Başkanımız, İl Gençlik Kolları Başkanımız ve Üç Kademe İl Yönetim  Kurulu Üyelerimizle birlikte “İstişare ve Değerlendirme” toplantımızı gerçekleştirdik. İlimize ziyaretlerinden ve bizlere her zaman desteklerinden dolayı AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir ve beraberindeki heyete şahsım ve şehrim adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.