AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Mehmet Akif Ersoy mahallesinde halkla buluştu. 
Mehmet Akif Ersoy Mahalle Başkanlarının organizesinde mahalle sakinleri ile bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini dinledi. Nevşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Alevli’nin de hazır bulunduğu toplantıda AK Parti İl Başkanı Yanar, mahallelerde tüm çalışmaların koordineli olarak gerçekleştirildiğini söyledi. 
Yanar, bundan sonraki süreçlerde mahalle toplantılarının devam edeceğini belirterek, “tüm mahalle sakinlerimiz ile oturup dertlerini isteklerini ve taleplerinin gerçekleştirilmesi noktasında çalışacağız. Bugün Mehmet AKİF Ersoy Mahallemizde ki TOKİ konutlarındaki mahalle sakinlerinin dinledik. Bundan sonraki süreçte bu tür mahalle toplantılarımız devam edecek” diye konuştu.

Partisinin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde düzenlediği programında konuşan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, İç Anadolu Bölge Sorumlusu, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Mehmet Akif Mahallemizde TOKİ sakinlerimizle bir aradayız.‬ ‪“Başımızda bu ümmetin ve milletin lideri Sayın Recep Tayyip Erdogan var. Milletimizinde duası ile beraber bu ülke hakettiği müreffeh seviyeye gelecektir. Ne ekonomik saldırılar nede bir başka saldırılar bu millete boyun eydiremeyecektir. Türkiye bu dönemden hem siyasi hem de ekonomik olarak çok güçlü bir şekilde çıkacaktır. Biz bir ve beraber olduğumuz sürece, yine milletimiz kazanacaktır. Bu yüzden destek ve dualarınızı her zaman bekliyoruz” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ise açıklamasında; "Milletvekilleri olarak teşkilatımızla birlikte Mehmet Akif Ersoy Mahallemizde TOKİ sakinlerimizle bir araya gelerek istişarelerde bulunduk, hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

Toplantının son bölümünde Mahalle Başkanları da söz alarak, teşkilat çalışmaları, yerel sorunlar ve hizmetler ve seçim hazırlık çalışmalarıyla ilgili düşünce ve önerilerini dile getirdiler.